Općenito > Generalno o skuterima

Sachs SX1

<< < (3/6) > >>

SlowRider:

--- Citat: robert - 23 Ožujak, 2008, 10:11:18 ---
--- Citat: Mr J - 23 Ožujak, 2008, 00:29:18 ---
--- Citat: lucky_26 - 22 Ožujak, 2008, 21:07:20 ---nisu ih kupili kinezi,i dalje su njemački,samo skutere proizvode u Kini,uz njemački nadzor,radi jeftinije radne snage

--- Kraj citata ---

kupili su ih kinezi FYM!

--- Kraj citata ---
ako su ih kupili kinezi zašto se onda sachs speedforce 50 radi tamo gdje i moja luna?
u longjiji!

--- Kraj citata ---

Ja sam cuo da je to neka marka skutera :icon_scratch:

robert:
to je marka i koliko znam tvornica! bio sam na njihovim stranicama i to što sam vidio izgleda mi kao jedna velika tvornica!
ani dragi bog nebi tu više imao pregled što je što i iz koje zemlje dolazi!
benelli-kina
luna-kina
sachs-kina
piaggio zip se montira u kini samo je pitanje kad će njihovi djelovi biti u njemu!

Mr J:
FYM je 2006 kupio sachs motors i na taj ih nacin spasio bankrota...

robert:

--- Citat: Mr J - 23 Ožujak, 2008, 11:13:18 ---FYM je 2006 kupio sachs motors i na taj ih nacin spasio bankrota...

--- Kraj citata ---
kolega, onda bi me zanimalo dali su fym i longija u nekoj kooperaciji ili slično!
jer sachs speedforce ima onu istu naljepnicu na repu kao i luna na kojoj piše LJ 50QT-K!
ili fym isto kao i sachs ne proizvodi sam svoje motore nego ih kupuje ajmo reći od neke noname tvrtke?

mrcina:
ne nisu to su dvije različite firme koja jedna drugij radi konkurenciju.
sachs je pokupio taj model koji su optički razvili u beti izradili u kini a doradili za 23008 u italiji.

nek me eladio ispravi ako sam u krivu.

model 2008 najbolje je pogledati na sajmu  i mogu vam reči luna vision ponovo živi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju