Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
EtF Runner projekt
IvanRox:
bas sam malo pogledo projekt od pocetka . Stvarno super izgleda a bome bi trebo i ic tako ;D
Johnny iber:
--- Citat: IvanRox - 21 Siječanj, 2012, 17:51:28 ---bas sam malo pogledo projekt od pocetka . Stvarno super izgleda a bome bi trebo i ic tako ;D
--- Kraj citata ---
i ja se nadam da ce ic, da ne pljune karike na auspuh van ili zacvika, klip nie u bajnom stanju tak da ide gore 19 frga
MALES SR180r:
--- Citat: Johnny iber - 21 Siječanj, 2012, 17:39:30 --- :notworthy: :notworthy:
Onda pametno nekaj komentiraj da se izvuces samo spamat znas, jos ce i mene banat zato kaj sam spamo u vlastitom projektu!
proklet bio males
:sign096:
--- Kraj citata ---
evo bez spamma,kad slažemo mašinu??(kad stara peče uštipke?)
kaj sad nema ni jednog fena,bila su dva??
Johnny iber:
--- Citat: MALES SR180r - 21 Siječanj, 2012, 18:08:29 ---evo bez spamma,kad slažemo mašinu??(kad stara peče uštipke?)
kaj sad nema ni jednog fena,bila su dva??
--- Kraj citata ---
Mašinu slazemo kad nademo fen, a stara pece ustipke kad dodes :icon_biggrin:
Drito je i cviko ponoril i sve sklel na bok mater da di je fen da je godinu dana fen bil u selu i znal je di je i kad ga je doneso doma da je nestal :dontknow: :laughing7:
Ali mozes ti doc sutra, da skinemo nosac masine i felge :icon_thumright:
MALES SR180r:
--- Citat: Johnny iber - 21 Siječanj, 2012, 18:16:13 ---Mašinu slazemo kad nademo fen, a stara pece ustipke kad dodes :icon_biggrin:
Drito je i cviko ponoril i sve sklel na bok mater da di je fen da je godinu dana fen bil u selu i znal je di je i kad ga je doneso doma da je nestal :dontknow: :laughing7:
Ali mozes ti doc sutra, da skinemo nosac masine i felge :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
budem došo,ionak nemam kaj pametno radit do utorka dok tokar ne rješi neke stvari,zovi matu da da onaj zeleni fen,ono je ubojica za takve stvari....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju