Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
EtF Runner projekt
Johnny iber:
Pozz svima eo da vam predstavim svoj projekt :hello:
Znaci sve je pocelo prie otpriliku godinu dana kad sam uzeo runnera koji nie bio u stanju,
Na mašini je bio trofi, malossi multivar i zx i s tim sam se vozio jedno ljeto. Onda na red došla topova radilica s plavim polutkama,
polinijeve usisne lamelice, polinijevo zvono. I sve to bilo u redu dok nie trofi pljuno karike na auspuh van :toothy3:
Sad u podrumu ceka due sa klipom od trofija i giannelli revers... Nego da nabacim neke slike plastika i ostalog dok se mašina malo sredi :icon_thumright:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Johnny iber:
Uređivanje plastika i pripremanje za farbanje, Sva sreca da mi je stari autolakirer pa nisam trebao i na to bacat pare :toothy12:
Johnny iber:
I pred kraj je to sve pocelo licit na nesto...
Johnny iber:
Retrovizore sam stavio jedino zato jer mi je nešto moralo drzat plastiku volana... a kopčice su sve bile strgane
Žmigavce i poklopac zadnjeg fara nisam imao ali mogao sam živit i bez toga :glasses9:
Konacno je došla zima pa sam mogao nastavit sa projektom, jer se po ljetu ne skidam s motora :binkybaby:
Mala prerada fara...
Johnny iber:
Ljepilo na led trakici nie neko bajno pa sam stavi kvacice da se cim bolje primi, a i izgleda da cu to morat malo učvrstit sa super ljepilom
Far je sklopljen tek toliko da vidim kak ce to izgledat.... kasnie ce sve to silikon zadihtat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju