Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

EtF Runner projekt

<< < (5/43) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: Johnny iber - 04 Prosinac, 2011, 19:45:28 ---Inace ne volim da je motor krcat naljepnicama ali moram stavit bar nekaj da ubije tu "prazninu"

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:

ps:
Stavi jedno 20 kom. taman ce biti!!!
Nece biti previse,ne brini...
 ;D ;D

Johnny iber:

--- Citat: B.E.R.O. - 04 Prosinac, 2011, 19:59:57 --- :icon_thumright: :icon_thumright:

ps:
Stavi jedno 20 kom. taman ce biti!!!
Nece biti previse,ne brini...
 ;D ;D

--- Kraj citata ---

Da da treba stavit naljepnice od svih tuning djelova koje imam i nemam na motor... i naravno nalju od NGA svjecica i bivseg inkarta haha

B.E.R.O.:

--- Citat: Johnny iber - 04 Prosinac, 2011, 20:38:33 ---Da da treba stavit naljepnice od svih tuning djelova koje imam i nemam na motor... i naravno nalju od NGA svjecica i bivseg inkarta haha

--- Kraj citata ---
Obavezno!!!
 ;D ;D

wonderkid:

--- Citat: Johnny iber - 04 Prosinac, 2011, 19:45:28 ---Inace ne volim da je motor krcat naljepnicama ali moram stavit bar nekaj da ubije tu "prazninu"

--- Kraj citata ---
istina,obavezno naljepnicu runner na onu bocnu plastiku(onu kao "malu udubinu" ,ako me razumijes na kaj mislim)

Johnny iber:

--- Citat: wonderkid - 04 Prosinac, 2011, 22:15:27 ---istina,obavezno naljepnicu runner na onu bocnu plastiku(onu kao "malu udubinu" ,ako me razumijes na kaj mislim)

--- Kraj citata ---
Da kuzim na kaj misliš, bilo bi i to dobro sam da bude orginalna s crvenim slovom "R" bilo bi super

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju