ove sezone nema labavo!
sinoć su me moje Izgoretine iz kvarta startale da dam R1 malom Bujkosu iz kvarta da vozi trku ubrzanja
Jel ste vi normalni, jel ste vi normalni? pa R1 kupio od dede, na motoru bile rođene šlapice,nikad vidio zadnjaka i sl. i ja takvo nešto da dam nekoj Izgoretini od 20 kila da starta naglo?!kako vam takve gluposti samo padnu napamet!?
nakon 2 jumbo pizze,paketa mikike,colice i crvenog marlbora uspjeli su me slomit! tako da smo danas startali naglo za Gradište (i natašte naravno)!
u prvoj trci je bez problema skinuo K6 (od danas nikad više neću nigdje napisat MI BISMO GSX-R 1100), u drugoj trci nam nije bilo svejedno kad je dobio Ninju cenera iz 2011 god sa 205 konja na kotaču, bilo je gulavo al uspio ga je skinut u fotofinishu! nažalost do plasmana u finale, zbog greške pri naglom startanju/propinjanju ko mustang, nije uspio doć jer ga je pobijedio frend koji isto vozi crnu R1 iz 2007, te je isti i bio pobjednik klase open!
Bilo bi mi još više žao što nije uzeo 1. mjesto, da je kao i do sad bila nagrada od 2X europskke novčanice roza boje
jbt ga, sav fond nagrada klase 650 i open je bio namijenjen za neku sirotinju i one kojima je pomoć najpotrebnija (R1 kao ne treba Dynojet III i tretman za isti, a i Bujkos,Kiza,Zoki i Teški ne vole otić s jednom europskom novčanicom roza boje na produženi vikend Novalja-Split?!kome treba ako ne nama mladima
)
2 Flomo - ona colica s imenom Vedran mi izlječila sve rakove