Ostalo > Razne offtopic teme :)

pljeskarenje kod kuce :)

<< < (13/25) > >>

TomoRI:
Jel imaš i kutiju za pjeskarenje ili kao radiš? Ja moram staviti stakleni prozor jer mi se na ovom od plexia stvara elektricitet i lovi mi se prašina. Koliko naplaćuješ ovakve sitnice i auspuh? Nije baš nešto unosan posao.

zvonkec92:
Nemam jos kutiju, u planu je izrada al nemam trenutno vremena. Pjeskarim na dvoristu, fala bogu veliko je pa ima kam pjesak letit a i za ovaj spuh je otislo odprilike po volumenu ja bi reko litra i pol do dve pjeska. Trebalo mi je oko 3-5 min za cijeli spuh. Msm moze to i brze al ja uvjek malo stanem ulovim zraka, sacekam da se kompresor ugasi pa onda krenem dalje, ne zuri mi se. Sve kaj sam do sad pjeskario radeno je sa pjeskom sa skladista gradevnog materijala onaj najfiniji kao za gletanje. imam i vrecu kvarcnog 0.1 - 0.4mm on malo bolje skida ali i ostavlja hrapaviju povrsinu pa mi se vise svida ovaj a i jeftiniji je. 0.35cm3 je 55kn to je puna auto prikolica dok vreca kvarcnog je kuna po kili. Za malo hrdavije stvari je bolji grublji al ja vecinom finije stvari pjeskarim pa mi je drazi finiji pjesak. Nekaj kaje jebeno hrdavo necu ni radit jer fini pjesa to ni nemre skinut ( msm sebi odradim sve, al druge obicno odj**** jer nezelim slusat kvocanja da nije dobro nije skinulo hrđu po mom ukusu bla bla, mrs) Spuhovi farbani sprejem idu ko pjesma, npr deklo od skutera je teze i dosadno s ovim finim pjeskom skidat, ide al sporo. Nemre se tu nis zaradit ja sa to sve kupio najvise zbog sebe da nemoram za svaki k**ra* placat onom bosancu iz Resnika, za najmanju glupost uzme 5 banki, tj ispod toga nece ni radit. Pjeskarim tu i tam nekom poznatom i to uzmem tek tolko za struju kaje pozdero kompresor (3kw). Inace kupio sam kompresor 300l, 2 cilindra, mislim da je oko 380l/min ulaz i ko kaze da se s tim nemre pjeskarit sere g#vn#, idealan je za homemade pjeskarenje. S pocetka sam radio sa 50l, ide i sa njim al je dosadno cekat da se napuni, al za silu moze posluzit.

ljubo46:
Svaka cast, s kojim pistoljem to pjeskaris?

Corector:
Fora je ovo, samo ne znam gdje ti je tu racunica za sebe. Jedino ak imas brdo zeljeza za obraditi. Lako je  skinuti lose lakove, ali plastifikaciju je vec krvavo skidati.
Jel imas problema sa kondeziranom vodom iz kompresora?

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 26 Ožujak, 2016, 09:15:46 ---Fora je ovo, samo ne znam gdje ti je tu racunica za sebe. Jedino ak imas brdo zeljeza za obraditi. Lako je  skinuti lose lakove, ali plastifikaciju je vec krvavo skidati.
Jel imas problema sa kondeziranom vodom iz kompresora?

--- Kraj citata ---

Nema problema jer ima skupljac kondenzata.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju