Ostalo > Razne offtopic teme :)
pljeskarenje kod kuce :)
mhr-team:
mogu ja nešto pitati ???
jel se to pLJeskarenje obavlja sa pljeskavicama ili ???
MALES SR180r:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Siječanj, 2012, 19:03:04 ---Kak ne postoji? To je drugi naziv za turneju po cevabdzinicama kad se degustiraju pljeskavice ;D
--- Kraj citata ---
--- Citat: mhr-team - 27 Siječanj, 2012, 18:52:59 ---mogu ja nešto pitati ???
jel se to pLJeskarenje obavlja sa pljeskavicama ili ???
--- Kraj citata ---
:toothy12:
tr_franjo:
to ti je za pranje motora.
zvonkec_92:
isprobao sam danas onaj pištolj za pjeskarenje iz Lidla...ne skida baš farbu to je slabo za to.. al super čisti hrđu sa nečeg željeznog..jedino nisam probo na aluminiju :S to ču drugi put...korisio sam onaj sitni pjesak za gletat zidove, i dost brzo se troši.. :) al mislim za nekaj manjega očistit ovak, 1 lopata tog pjeska je dosta..i da kompresor mi je bio stalno na 6 bara..sve u svemu 60 kn vrijedi da ga jebeš...
MALES SR180r:
--- Citat: zvonkec_92 - 29 Siječanj, 2012, 11:53:37 ---isprobao sam danas onaj pištolj za pjeskarenje iz Lidla...ne skida baš farbu to je slabo za to.. al super čisti hrđu sa nečeg željeznog..jedino nisam probo na aluminiju :S to ču drugi put...korisio sam onaj sitni pjesak za gletat zidove, i dost brzo se troši.. :) al mislim za nekaj manjega očistit ovak, 1 lopata tog pjeska je dosta..i da kompresor mi je bio stalno na 6 bara..sve u svemu 60 kn vrijedi da ga jebeš...
--- Kraj citata ---
trebo si kupit kvarcni pjesak,zato i ne skida sa običnim tak dobro...pojačaj pritisak i vjerujem da bi bilo bolje....
kažeš lidl?60kn? jbt jel ima još toga.... ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju