Ostalo > Razne offtopic teme :)

pljeskarenje kod kuce :)

<< < (5/25) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: andy - 27 Siječanj, 2012, 12:55:40 ---Neznam čemu bi to služilo..
Ić ću sad do ovog tu Lidla na Sveticama, ja se nadam da imaju taj pištolj pa ću ga uzet..

--- Kraj citata ---
Aj pozuri samo.ja kad sam jucer u dubravi kupovo bilo ih je 3.ak nea na sveticama odi u dubravu vidi jel jos kaj ostalo.

MALES SR180r:

--- Citat: andy - 27 Siječanj, 2012, 12:33:50 ---Fala za linkove i slike  :icon_thumright:

A ja imam ovaj set, onda za šta je ovaj ko pištolj s crvenom posudom s donje strane, u desnom gornjem uglu slike..
To je onaj set šta dode s kompresorom

--- Kraj citata ---

mislim da to služi baš za to,natočiš unutra ivasol naftu ili benzin i za ispiranje masnoče sa traktora IMT 533 i slično.... :icon_biggrin:

Deny:
tacno males,ja unutra naspem benge ,stavim blokove u banjicu i cistim ih tako,samo sta brzo trosi pa vise puta  upotrebljavam istu bengu ili razredjivac

MALES SR180r:

--- Citat: Deny - 27 Siječanj, 2012, 17:58:24 ---tacno males,ja unutra naspem benge ,stavim blokove u banjicu i cistim ih tako,samo sta brzo trosi pa vise puta  upotrebljavam istu bengu ili razredjivac

--- Kraj citata ---

to sam i ja znao radit ali sa običnom špricom za lakiranje,bila je stara pa je svakak bacala,i nije puno trošila a solidno je obavljala poso...  :icon_biggrin:

Deny:

--- Citat: MALES SR180r - 27 Siječanj, 2012, 18:05:10 ---to sam i ja znao radit ali sa običnom špricom za lakiranje,bila je stara pa je svakak bacala,i nije puno trošila a solidno je obavljala poso...  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ovo radi pod vecim pritiskom tako da izbacuje bas masu ,ali lijepo ocisti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju