Općenito > Oprema

Preporuka-kaciga za po gradu

<< < (3/7) > >>

steeef:
nije to spam,vezano je za kacige ;)

i ja sam išel taj dan na kupanje na jezero i mozgam jel da uzmem jeticu il pravu kacigu,bil je kraj 6-og mj i vručina oko35 stupnjeva (2 sata popodne) i ipak uzmem ovu normalnu kacigu..i skuca me lik s autom,naravno pad drito na facu prek motora i auta..pukel je samo vizir,a ovak bi mi ostala faca po cesti..

za ljeto imam svileni tanku potkapu od koje se ne znojim i lagano me hladi tak da mi nije prevruče u kacigi.
--- Citat: 3alfa3 - 01 Prosinac, 2011, 16:30:22 ---Al moras priznat da ove jetice sasvim solidno sacuvaju frizuru  ;D

--- Kraj citata ---

meni dredovi vise van kacige tak da za moju frizuru nema spasa :P

3alfa3:

--- Citat: steeef - 01 Prosinac, 2011, 16:54:16 ---meni dredovi vise van kacige tak da za moju frizuru nema spasa :P

--- Kraj citata ---

btw, to bi mogao bit ozbiljan problem (ne zajebavam se). Ak su dugacki, mogli bi zapet za nesto kad padnes, a onda vrat puca ko cackalica. Moras to nekak pospremit. Ako vec ne stane u kacigu, barem da furas neku Buff maramu i tamo spremis visak kose  ;D

steeef:
nisu predugački i uvijek su zavezani i pod kontrolom,hehe

vanjossi:
@MIKSETA je agv blade je  :icon_thumright:
pa nije baš jeftina kad ih ima vec od 50 €

opet kad bi uzeo flip up kacigu, kad podignes taj dio koji štiti bradu opet je zaštita kao kod jet kacige

igor.sb:

--- Citat: MIKSETA - 01 Prosinac, 2011, 16:41:15 ---ne mogu na lijeto da vozim sa full face kacigu prevruce je  :)  

--- Kraj citata ---

mogu ostali mozes i ti, i ovak i onak je vruce

tak da te fore prevruce mi je, grow up :P

najbolje bez kacige i dobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju