Tehnički kutak > Injection

Pure jet na karb

<< < (2/3) > >>

Igor94:
Tu se necu sloziti za instalaciju meni radi vec pola godine super sa instalacijom od TSDi - ja , ja sam prebacio na karburator stavio glavu na cilindar od karb. i radi mi bolje nego na ubrizgavanje. Ono sto je potrebno je izbaciti kompresor i staviti onu eko normu da se popuni taj prostor u karteru,otkaciti sve dzekove sa pupme i sa dizne,protokomer ostaviti otvoren malo vise od pola zbog ulja i staviti karburator na prirubnicu i to je sve. Potrosnja je oko 4 l.

unnamed:

--- Citat: Igor94 - 20 Prosinac, 2011, 16:40:08 ---Tu se necu sloziti za instalaciju meni radi vec pola godine super sa instalacijom od TSDi - ja , ja sam prebacio na karburator stavio glavu na cilindar od karb. i radi mi bolje nego na ubrizgavanje. Ono sto je potrebno je izbaciti kompresor i staviti onu eko normu da se popuni taj prostor u karteru,otkaciti sve dzekove sa pupme i sa dizne,protokomer ostaviti otvoren malo vise od pola zbog ulja i staviti karburator na prirubnicu i to je sve. Potrosnja je oko 4 l.

--- Kraj citata ---
tako je ja sam isto to radio cak sam i glavu ostavio a na mjesto gdje su bile brizgaljke narezao navoj i pukno saraf.jedino sam pumpu ostavio jer sam imao problema sa dovodom goriva i evo 2000km bez ikakvih problema :toothy9:

Kamba:
...u ovoj temi se govori o Pure jetu a ne o Peugeotu.... ::) ::)

unnamed:
ista stvar je i na pure jetu..neka proba pa ce vidjet nece nista izgubit moze samo dobit i ustedit novaca..meni su za peugeota govorili treba ti struja treba ti ovo treba ti ono..ja im nisam vjerovao i ostavio svu struju samo ubacio karb i radilo je bez ikakvih problema..

Kamba:

--- Citat: unnamed - 25 Prosinac, 2011, 19:24:38 ---ista stvar je i na pure jetu..neka proba pa ce vidjet nece nista izgubit moze samo dobit i ustedit novaca..meni su za peugeota govorili treba ti struja treba ti ovo treba ti ono..ja im nisam vjerovao i ostavio svu struju samo ubacio karb i radilo je bez ikakvih problema..

--- Kraj citata ---

..nije ista stvar....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju