Tehnički kutak > Injection
Pure jet na karb
charnel:
Da li pase instalacija od pjure jeta kad bi se stavila karb masina?
Zeljac:
nista ti ne pase ni struje jedino masina je ista ali i paljenje nije isto pjur jet i karb piaggio iste klipove celindrove imaju samo blok mali ima kompresor i ovo sve ostalo je isto sta se tice toga a struju moras drugu i paljenje i zatvorit rupu od kompresora i to ti je to !
Kamba:
--- Citat: Zeljac - 29 Studeni, 2011, 13:34:11 ---nista ti ne pase ni struje jedino masina je ista ali i paljenje nije isto pjur jet i karb piaggio iste klipove celindrove imaju samo blok mali ima kompresor i ovo sve ostalo je isto sta se tice toga a struju moras drugu i paljenje i zatvorit rupu od kompresora i to ti je to !
--- Kraj citata ---
....nije kompresor samo na malom bloku,već i na velikom.....
...blokovi ne pašu uopće....samo cilindar i getriba odgovara,i naravno kompletan prijenos.... :icon_thumright:
charnel:
znaci ja bih skinia masinu pjur jet i stavia kompletnu karb masinu.. znaci triba mi kompletna instalacija od karba... Jel auspuh mozda pase sa pjure jet na karb?
Kamba:
--- Citat: charnel - 29 Studeni, 2011, 13:59:12 ---znaci ja bih skinia masinu pjur jet i stavia kompletnu karb masinu.. znaci triba mi kompletna instalacija od karba... Jel auspuh mozda pase sa pjure jet na karb?
--- Kraj citata ---
..auspuh paše...instalacija ne paše nimalo...moraš uzet drugu zajedno sa namotajima i magnetom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju