Tehnički kutak > Tuning skutera

matica na cilindru proklizala??

<< < (6/7) > >>

neer:
rekao je malo satanjis rubove gedore a ne krunu vijka..stanjio bi rubove gedore da bi se mogla rastegnuti kad nabijas na krunu vijka ovo po mome misljenju je najbolje rjesenje ili uzet gedoru i zavarit je za maticu nevjerujem da ce sta biti ako piknes elektrodom po aluminiju

Fare:
Tako je neer upravo sam to mislio, ali ne da se gedora rasiri nego da rub bude ostriji i lakse zareze maticu jer je materijal od gedore tvrdji nego matica i gedora ce maticu zarezati prema sebi.

Mr J:

--- Citat: Fare - 22 Ožujak, 2008, 18:55:39 ---Tako je neer upravo sam to mislio, ali ne da se gedora rasiri nego da rub bude ostriji i lakse zareze maticu jer je materijal od gedore tvrdji nego matica i gedora ce maticu zarezati prema sebi.

--- Kraj citata ---

prije ce gedora puknuti jer ima tanke stijenke...

neer:

--- Citat: Fare - 22 Ožujak, 2008, 18:55:39 ---Tako je neer upravo sam to mislio, ali ne da se gedora rasiri nego da rub bude ostriji i lakse zareze maticu jer je materijal od gedore tvrdji nego matica i gedora ce maticu zarezati prema sebi.

--- Kraj citata ---
pa zar nije logicnije stanjit rubove da se lakse nabije a i kak ces toliko nabiti da ti se zareze matica malo je to nezgodno ..

Fare:

--- Citat: ---prije ce gedora puknuti jer ima tanke stijenke...
--- Kraj citata ---

Vjeruj mi nece gedora puknuti, a i nisam rekao stajniti cijelu gedoru nego samo naostriti donji rub da se lakse zareze na maticu (samo pol mm). Tako sam ja radio vec 100 puta i svaki put je uspilo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju