Tehnički kutak > Tuning skutera
matica na cilindru proklizala??
vpucko:
ma ne lazi ;) hehehe
pitajte igora kako je on nabio :) hehehehehe jelda :) ne ide NE IDE bam 2,3 puta ODMA, cak je odma i 2 spec. napravio (posto je klip bio siri) :) hehehe
Crazy Kuree:
jesil skinuo? ak je otišo i navoj i vijak onda uzmi neki vijak 10-ku i zavari za tu šipku od cilindra i onda zajedno to sve odvrneš, tak ja skidam kad na deklu promane vijak i nemore se odvrnit a tako more za sve i na cilindru onaj vijak što drži auspuh i on kad tako ona se površina izliže isto se zavari i skine
PitBull Aerox:
ma tak je i meni bilo, samo podbij maticu sarafcigerom(ravnim) i odvrci i ic ce...!
Fare:
--- Citat: ---pozz,evo maloprije sam napravio veliko sranje.isao sam mjenjat cilindar (tp trophy giza)i matica na nosacu cilindra mi proklizala??pokusao sam sa svaciom odvidad i sa gedorima,kljucima ali ne ide.molim vas odg postoji li neki,postupak,alat ili sl da se to uspje odvidat i kako???
--- Kraj citata ---
Ovako to je saraf za gedoru 10mm ako se ne varam, da bi odvrnuo saraf koji se izlize uzmes gedoru 9mm i brusilicu te malo naostris (stanjis) rubove gedore, zatim ju nabijes cekicem na saraf i odvrnes. Jbg sjebat ces si gedoru ali ces odvrnuti saraf.
Crazy Kuree:
nemore brusit smetaju rebra od glave zračnjak je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju