Tehnički kutak > Garaža

My VXR !!

<< < (9/24) > >>

dino895:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 30 Studeni, 2011, 22:10:58 ---Poštujem, mislim da vrijedi tu lovu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvala  :icon_thumright:

Da ne vrijedi nebi ga uzeo  :icon_thumright:

marko209vx:
ca ni bila cijena 8?  :toothy12:

nmvz koliko god si dao bitno da si ti zadovoljan, rijesi neke sitnice i vozi se dok ne krepa  :icon_thumright:
motor je dobar i vec puno bolje izgleda sad neko kod ex vlasnika, ono je licino na grob ne na runner.

dino895:

--- Citat: marko209vx - 30 Studeni, 2011, 23:01:23 ---ca ni bila cijena 8?  :toothy12:

nmvz koliko god si dao bitno da si ti zadovoljan, rijesi neke sitnice i vozi se dok ne krepa  :icon_thumright:
motor je dobar i vec puno bolje izgleda sad neko kod ex vlasnika, ono je licino na grob ne na runner.

--- Kraj citata ---

Nije marko 8...ako te baš zanima moren ti reć nema problema  :icon_thumright:
Ja ću dat sve od sebe da motor bude u što boljim stanju već se pomalo naručuju neki djelovi  :icon_thumright:

wonderkid:
nekak mi se ne svida ni polini ni rab naljepnica kao ni ona gore na viziru,ostalo sve super samo karike mjenjaj preventivno kao i prirubnicu

marko209vx:

--- Citat: dino895 - 01 Prosinac, 2011, 12:56:07 ---Nije marko 8...ako te baš zanima moren ti reć nema problema  :icon_thumright:
Ja ću dat sve od sebe da motor bude u što boljim stanju već se pomalo naručuju neki djelovi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma sve 5 stari, znam da je pocetna cijena bila 8 pa zato govorim...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju