Tehnički kutak > Garaža

My VXR !!

<< < (24/24)

ancoo:
Slika zna varati ali cini mi se da je ovaj runner lakiran ne u orginal boju mat nego u metalik (baza i lak)

Nalipnice su orginal naknadno zakeljene

MOZDA SE VARAN

Sto se tice kilometara to je vxr 4T samo gas i nebrini bolje da pise 40tkm stvarni nego ziviti u iluziji na mom satu ima 21tkm a skuter ima zapravo 49tkm

ivan_speedy:
Ovak sviđa mi se runner,ima par sitnica koje bi ja promijenio to je ova mrežica sta je umjesto onih poklopcima kakvi su u auto kroz koje prolazi toplina/hladnoća...Zatim probaj si nabaviti vizir neki,makar onaj mali ako ne možeš onaj veliki...A ovo sve ostalo je ok...
E da i ova naljepnica upada u oči,a sve u svemu jako lijep runner  :icon_thumright:

dino895:
Hvala ekipa...

Blatobran je ljepljen sa plastikom jer je bio dosta puknut,kad smognem neke pare moram uzet drugi,tako da će mi ovaj potrajat još malo  :)
Ivane...ako misliš na bubrege ove,imam u garaži druge koji su spremni za farbanje sa orginal krilcima.Vizir će za 2-3 tjedna ić na mjesto,onaj stari,kad budem išao na regu i tako će i ostat  ( za sad  :icon_biggrin: )
A kilometraža je ta koja je i ja sam zadovoljan kako se motor ponaša bez obzira na kilometražu  :icon_thumright:

Rox-Rab:
za po šumi je dobar  ;D

dino895:
VXR je prodan..tako da ova tema može lock  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju