Općenito > Slike i filmovi o skuterima
SA!
enel:
Aerox AC :icon_scratch:?
Josip:
--- Citat: enel - 01 Prosinac, 2011, 13:05:39 ---Aerox AC :icon_scratch:?
--- Kraj citata ---
neznam ali mislim da je prakticnije za stunt nego LC jer vecinom su u stuntanju manje brzine i jos (na prednjem i zadnjem kotacu kad se vozi) hladnjak nije u poziciji u kojoj mu je predvideno najbolje hladenje dok AC citavo vrijeme uredno mase svojim lopaticama :toothy12:
Brnelic:
--- Citat: Josip - 01 Prosinac, 2011, 10:18:19 ---zato sta je samo mediski eksponiran, a voznjoma je daleko od recimo naseg bubi-ja, stunt101-a, i jos nekih koji mi sad ne padaju na pamet, a andreasu gustafsonu da i ne pricam
ali lik je toliko samouvjeren (cak je i sam povjerova da je dobar stunter) i bahat i zbog toga mi se gadi
--- Kraj citata ---
pa dobro, nije on kriv. sreća ga prati.
nemorate vi njega mrzit zato jer je poznat a nezna ko ostali koji nisu poznati.
jednostavno ima sreće
bakija:
dobra reklama+ ako nema konkurencije oko sebe to je onda :headbang:
enel:
--- Citat: Josip - 01 Prosinac, 2011, 15:32:06 ---neznam ali mislim da je prakticnije za stunt nego LC jer vecinom su u stuntanju manje brzine i jos (na prednjem i zadnjem kotacu kad se vozi) hladnjak nije u poziciji u kojoj mu je predvideno najbolje hladenje dok AC citavo vrijeme uredno mase svojim lopaticama :toothy12:
--- Kraj citata ---
To sve sto si rekao si potpuno upravu, al kako vidim gore je roost i garant neki bijesni cilindar, tako da se pitam kako to hladi V i kakav mu je karb gore onda :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju