Općenito > Slike i filmovi o skuterima

SA!

<< < (3/5) > >>

bakija:
ma ok za roka svaka mu ćast što se probija do samog vrha...ali kad bolje malo pogledaš njegov stil vožnje vidi se da nije to nešto extra jedino što je relativno visok pa može "plesati" po motoru...ali reklama i kako su mu složena videa za to svaka pohvala savršeno...bilo tko ko stunta zna da ovo što on radi sa skuteron nije pretjerano teško...

Guje:

--- Citat: bakija - 29 Studeni, 2011, 23:18:40 ---ma ok za roka svaka mu ćast što se probija do samog vrha...ali kad bolje malo pogledaš njegov stil vožnje vidi se da nije to nešto extra jedino što je relativno visok pa može "plesati" po motoru...ali reklama i kako su mu složena videa za to svaka pohvala savršeno...bilo tko ko stunta zna da ovo što on radi sa skuteron nije pretjerano teško...

--- Kraj citata ---
Nisam stanter   :dontknow:
Ali ko covjek je haman neka dobričina  :icon_tongue:

Brnelic:

--- Citat: Josip - 28 Studeni, 2011, 16:53:12 ---Odjebite ovog idiota bagarosa

--- Kraj citata ---
grube riječi  :angry2: zašto ga ne voliš?

--- Citat: MIKSETA - 28 Studeni, 2011, 17:31:27 ---kako pali skuter mamu mu je***  :icon_biggrin:
samo dopira kurblu i odma  :)

--- Kraj citata ---
tebi ide ovako a?
 :skuteras1:

bakija:
nevozim vespu

Josip:

--- Citat: Brnelic - 30 Studeni, 2011, 15:19:03 ---grube riječi  :angry2: zašto ga ne voliš?tebi ide ovako a?
 :skuteras1:

--- Kraj citata ---

zato sta je samo mediski eksponiran, a voznjoma je daleko od recimo naseg bubi-ja, stunt101-a, i jos nekih koji mi sad ne padaju na pamet, a andreasu gustafsonu da i ne pricam
ali lik je toliko samouvjeren (cak je i sam povjerova da je dobar stunter) i bahat i zbog toga mi se gadi

evo pogledaj ovo za primjer

on je napredniji od bagarosa ko na primjer led lcd full HD 3D nad crno bjelim televizorom  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju