Tehnički kutak > Garaža

Silverstone devil 50---> još jedna Batina

<< < (52/66) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Zika - 06 Svibanj, 2012, 17:19:28 ---pa i nije bas tako,to je aluminij i puca ko iz pi*ke,ja to nebi radio,vidio sam ih dosta koji imaju potrgan taj ventilator..al jbg,ako bas moras  :dontknow:

--- Kraj citata ---
malo si se zajebal.. ;) onaj zupčanik na kinezima je čelični a polutka variomata je aluminijska.. ;) nije kao na ostalim skuterima i to od aluminija..

marin-w:

--- Citat: RoSsI 46 - 06 Svibanj, 2012, 17:21:27 ---gledao sam na yt i neki lik je zablokirao ventilator sa ključem ili odvijačem sad neznam dal bi puklo  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Vi decki ugradjujete/trazite polini primare i sekundare a ne mozete skinut ni j... zvono  :dontknow:  :laughing7:

To se skine za tren. Ja ti ga skinem sa komadom zice a kamo kad imas jos neki metal tipa kljuc od brusilice.

Stavis na gedoru najduzi kljuc,malo ga sputas i na dva udaraca ide dole  :dontknow:

Aprilia97:
marine,skinuo bi ja to bez problema al me strah da ne pukne,kužiš?

zvonkec_92:

--- Citat: Aprilia97 - 06 Svibanj, 2012, 17:41:12 ---marine,skinuo bi ja to bez problema al me strah da ne pukne,kužiš?

--- Kraj citata ---
ma kaj bi puklo.. xD ja imam inače specialan alat napravljen za skidanje toga kaj se zašerafi na ona dva šerafa odma kraj variomata,  u blok.. ja sam svojih 65kg sam stajo na gedori i nisam mogo otegnut jer je neko to stegnuo zračnim... LoL a radilica se pigala na sve strane.. i niš cjevčinu od metar i pol nataknuo na račnu od gedore i tak je išlo :) i nikaj nije puklo

Aprilia97:
daj mi recite koju diznu da uzmem,kit će mi naručit dečko s foruma..... ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju