Tehnički kutak > Garaža
Silverstone devil 50---> još jedna Batina
Aprilia97:
--- Citat: Zika - 06 Svibanj, 2012, 14:32:46 --- e i to,pitas komsiju od kojeg si kljuc za brusilicu uzeo :laughing7:
--- Kraj citata ---
A jel se može onaj ventilator uz variomat može polomit,mislim na zube,jer gledam sad na yt kako se skida,on stavi na jedan zub i iza zablokira taj ventilator i onda se s gedorom skine
zvonkec_92:
--- Citat: Aprilia97 - 06 Svibanj, 2012, 14:45:08 ---A jel se može onaj ventilator uz variomat može polomit,mislim na zube,jer gledam sad na yt kako se skida,on stavi na jedan zub i iza zablokira taj ventilator i onda se s gedorom skine
--- Kraj citata ---
možeš.. kaj misliš kak ja na cesti mjenjam remen kad negdje pukne a nemam alat sa sobom.. :D neče se ti zubi potrgat nema šanse..
Aprilia97:
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Svibanj, 2012, 14:58:04 ---možeš.. kaj misliš kak ja na cesti mjenjam remen kad negdje pukne a nemam alat sa sobom.. :D neče se ti zubi potrgat nema šanse..
--- Kraj citata ---
Ok..Ak pukne znam kome ću se javit :laughing7:
Zika:
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Svibanj, 2012, 14:58:04 ---možeš.. kaj misliš kak ja na cesti mjenjam remen kad negdje pukne a nemam alat sa sobom.. :D neče se ti zubi potrgat nema šanse..
--- Kraj citata ---
pa i nije bas tako,to je aluminij i puca ko iz pi*ke,ja to nebi radio,vidio sam ih dosta koji imaju potrgan taj ventilator..al jbg,ako bas moras :dontknow:
RoSsI 46:
gledao sam na yt i neki lik je zablokirao ventilator sa ključem ili odvijačem sad neznam dal bi puklo :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju