Tehnički kutak > Garaža

Silverstone devil 50---> još jedna Batina

<< < (40/66) > >>

veka84sb:

--- Citat: Aprilia97 - 18 Travanj, 2012, 15:52:43 ---Znači kad budem stavljo kit morat ću i getribu dužu stavit

--- Kraj citata ---

Ako ti treba skuter za stunt da ide na zadnji ostavi kratku ,ako hoćeš voziti malo brže bez da vrišti na 65 i trese stavi produženu.

veka84sb:

--- Citat: zedooo - 18 Travanj, 2012, 17:33:21 ---Pa ne znam baš ja sam svoga držao stvarno dugo na max okretajima i to na vrištanju, skoro 10K pa nikad nije bilo nikakvih problema.
Ako zariba zariba, parsto kuna i vozi novo. Ventili su mi savršeno naštimani cijelu prošlu sezonu ostali.

Možda zato što sam klackalice olakšavao, možda ne :toothy3:

--- Kraj citata ---

Na 11,000 rpm cdi više ne daje iskru kada treba ,remen struže za bendiks ,novi zvukovi i vibracije!

Olakšavnaje klackalica  ;D Ma mogao si kao svi normalni ljudi ,olakšati klip i balansirati ,povećati kompresiju ,olakšati magnet , skloniti pera od ventilatora i staviti el. hlađenje ,olakšati radilicu i balansirati , olakšati blok itd....   

Aprilia97:

--- Citat: veka84sb - 19 Travanj, 2012, 07:10:00 ---Ako ti treba skuter za stunt da ide na zadnji ostavi kratku ,ako hoćeš voziti malo brže bez da vrišti na 65 i trese stavi produženu.

--- Kraj citata ---

Definitivno će ić duža,jer mi za stunt uopće nije potrebna i neželim polomljene kosti  :laughing7: :icon_thumright:

zedooo:

--- Citat: veka84sb - 19 Travanj, 2012, 07:27:04 ---Ma mogao si kao svi normalni ljudi ,olakšati klip i balansirati ,povećati kompresiju ,olakšati magnet , skloniti pera od ventilatora i staviti el. hlađenje ,olakšati radilicu i balansirati , olakšati blok itd....   

--- Kraj citata ---

Nemam mašineriju za balansiranje pa je klip ostao netaknut
Kompresija je naravno povećana i to puno
Magnet je olakšan radi boljeg odziva na gas
Pera od ventilatora nisam sklonio jer na motorecu ima jedva struje i ovako da uspije prevrnut anlaser a kamoli da dodajem nešto
Radilica nije olakšavana jer je klip teži od stocka pa to ne bi imalo smisla
Olakšati blok?!

veka84sb:
Blok se može isto srediti ,nešto u stilu rezanja i bušenja dekla variomata . Samo to još nisam vidio da netko kod nas radi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju