Tehnički kutak > Tuning skutera

Da li mi vxr umire ??

<< < (2/5) > >>

Leonardo:
ne brini ne umire ti vxr, kolege ti dobro govore osuši lulicu ili je dobro ispuši kompresorom i posprejaj je kontakt sprejem za elektr. sklopove i nebi trebalo više biti problema.

Mr J:
rijesio je problem, bila je membrana na karburatoru...

Aleksandar:
rijesio sam donekle  :icon_thumright:

zeza me to sto motor kad je hladan jedva radi na leru dok se ne zgrije dakle dolazim do zaključka da čok ne radi.. kolko vidim ja njega nemogu promijenit ili??

a i glava treba na uredivanje i tak.moram nac nekog dobrog tokara...

no najveci "problem" koji se sam od sebe rijesio je zasto je iso upola losije odjednom da bi nakon 2 dana se vratio u staru formu i da bi letio cestom to nikako nemogu shvatit  :dontknow:  sta mu je bilo da je iso ko neki vx 125 ak i tako..

speed:

--- Citat: Aleksandar - 22 Ožujak, 2008, 15:07:51 ---rijesio sam donekle  :icon_thumright:

zeza me to sto motor kad je hladan jedva radi na leru dok se ne zgrije dakle dolazim do zaključka da čok ne radi.. kolko vidim ja njega nemogu promijenit ili??

a i glava treba na uredivanje i tak.moram nac nekog dobrog tokara...

no najveci "problem" koji se sam od sebe rijesio je zasto je iso upola losije odjednom da bi nakon 2 dana se vratio u staru formu i da bi letio cestom to nikako nemogu shvatit  :dontknow:  sta mu je bilo da je iso ko neki vx 125 ak i tako..

--- Kraj citata ---

moze bit da ti je bilo prljavo gorivo pa ti je prijecio prolazak benzina prema karbu,sad se otstopalo i opet radi ko prije

Aleksandar:
ko zna ..efekt ti je najbliži ovom.. .recimo na svom skuteru trebaš imat 10 grama(karikiram)  :icon_biggrin:

a ti staviš 20.. . e tak je kod mene bilo taj efekt.. nece da se zavrti.. al eto sad kak spada sutra cu ga opet upalit pa da vidim dal điber radi kak spada il opet serucka  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju