Tehnički kutak > Tuning skutera
Da li mi vxr umire ??
speed:
--- Citat: Aleksandar - 22 Ožujak, 2008, 15:17:04 ---ko zna ..efekt ti je najbliži ovom.. .recimo na svom skuteru trebaš imat 10 grama(karikiram) :icon_biggrin:
a ti staviš 20.. . e tak je kod mene bilo taj efekt.. nece da se zavrti.. al eto sad kak spada sutra cu ga opet upalit pa da vidim dal điber radi kak spada il opet serucka :laughing7:
--- Kraj citata ---
a meni je bilo isto tako kad mi se zastopao vakuum ventil :angry7:
Mr J:
--- Citat: Aleksandar - 22 Ožujak, 2008, 15:17:04 ---ko zna ..efekt ti je najbliži ovom.. .recimo na svom skuteru trebaš imat 10 grama(karikiram) :icon_biggrin:
a ti staviš 20.. . e tak je kod mene bilo taj efekt.. nece da se zavrti.. al eto sad kak spada sutra cu ga opet upalit pa da vidim dal điber radi kak spada il opet serucka :laughing7:
--- Kraj citata ---
ako se nije htio prije zavrtiti to je do karba najprije...
Aleksandar:
U cetvrtak bi dao glavu na sredivanje... ima ko kakvu preporuku di nosit glavu na sredivanje,Mr ti si mi nesto spominjo za susjeda nekog.. dal on ima doma strojeve ?
... kad se sredi glava dal se to nazad stavi, motor rokne u fazu i vozi ili treba jos nesto?
Mr J:
imam susjeda tokara sto to radi... on samo poravna glavu, ti stavis dihtung i vozi dalje...
Tako radi glave na automobilima...
Aleksandar:
novi dihtung obavezno mora gore? ako ovaj stari nije u lošem stanju..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju