Općenito > Generalno o skuterima

Skuter do 200 kubika koji je najbolji....

<< < (7/20) > >>

steeef:

--- Citat: Grale - 20 Studeni, 2011, 20:51:05 ---to sam ja prenesel komentare od drugih...pa normalna stvar da je sve živo iz kine...al čital sam po netu,ljudi koji su kupili scarabea nisu požalili...jednostavno za te pare nemre bit loš nov...nisam puno fulal...
meni vxr bi bil favorit al to je moje mišljenje.a ti ako kupuješ novog,onda se isplati uzet scarabea...

--- Kraj citata ---

proizvodi se u kini zbog jeftine radne snage..materijali procedure i kontrole su iste ko i prijašnjih godina.
i baotian se dela u kini pa nemrešte dijlove ni stavit skupa na stol a ne usporedit.

Robi_PU:

--- Citat: daRio - 20 Studeni, 2011, 19:25:20 ---Znači nisi golobradi balavac nego zrela muška osoba...........predlažem Scarabeo.
Btw,trenutno imam X-Max 250 i Scarabeo 300 i Talijan mi se više sviđa.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Nego dario daj mi reci, dal ima razlike u registraciji izmejdu x-maxa i scarabea (mislim zbog kubikaze i kw  :icon_scratch: )

sski001:
Ja vozim Scarabeo 200 i.e.
Sa koferom i srednjim vizirom i mojih 100 kg, gradska vožnja, potrošnja mi je 3.1 - 3.2 litre.
Bez obzira na mod vožnje (eko ili sport).
Jedino kaj treba mijenjati su tvorničke gume. Sve ostalo je odlično.

Faba:

--- Citat: Nikola1978 - 20 Studeni, 2011, 19:42:46 ---opet scarabeo najbolja kupovina :)

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:

Grale:

--- Citat: steeef - 20 Studeni, 2011, 20:57:44 ---proizvodi se u kini zbog jeftine radne snage..materijali procedure i kontrole su iste ko i prijašnjih godina.
i baotian se dela u kini pa nemrešte dijlove ni stavit skupa na stol a ne usporedit.

--- Kraj citata ---
jasna stvar...jeftin je zato jer ga slapaju radnici cijeli dan za pol eura...al ne kužim zkj je cijena 300 kubika modela skuplja za 15t kn skoro?
inače best buy bi bil neki vxr 250 ajnšpric...al da bar postoji takav  :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju