Općenito > Generalno o skuterima
Skuter do 200 kubika koji je najbolji....
Grale:
--- Citat: Nikola1978 - 20 Studeni, 2011, 19:42:46 ---opet scarabeo najbolja kupovina :)
--- Kraj citata ---
zavisi kak ti se sviđa taj skuter...ako gledaš zbog potrošnje ima i drugih ajnšpric skutera,recimo nexus 250 ili 300...to si reko da je 2,5 tisuće € novi scarabeo?tak je i kod nas ja mislim...oko 20-tak tisuća kuna...ful je jeftin...vjerojatno zato jer te made in china...
Go-Go RUNNER:
ima i derbi 250 i.e
steeef:
--- Citat: Grale - 20 Studeni, 2011, 19:37:39 ---vxr-a bi trebala bit između 4 i 5,zavisi o vožnji,scarabea ako je injection(tj.nznm dal ih ima uopće karb verzija,nisam siguran) oko 3-3.5l, a za derbi nznm,al sumnjam da je preko 5-6 l...
--- Kraj citata ---
vxr od 3,5 do 4,5..zavisno od vožnje
derbi 250 karb 4 4,5 pol litre a i.e. oko 3,5
daRio:
--- Citat: Grale - 20 Studeni, 2011, 20:19:34 ---...vjerojatno zato jer te made in china...
--- Kraj citata ---
Dobijem alergiju od ovakvih komentara. :dontknow:
Pa sve živo je iz Kine pa život ide dalje a razlog niskoj cijeni je pokušaj proboja na tržište kao brand koji pruža mnogo za relativno malo novaca.
Grale:
--- Citat: daRio - 20 Studeni, 2011, 20:40:49 ---Dobijem alergiju od ovakvih komentara. :dontknow:
Pa sve živo je iz Kine pa život ide dalje a razlog niskoj cijeni je pokušaj proboja na tržište kao brand koji pruža mnogo za relativno malo novaca.
--- Kraj citata ---
to sam ja prenesel komentare od drugih...pa normalna stvar da je sve živo iz kine...al čital sam po netu,ljudi koji su kupili scarabea nisu požalili...jednostavno za te pare nemre bit loš nov...
--- Citat: steeef - 20 Studeni, 2011, 20:36:30 ---vxr od 3,5 do 4,5..zavisno od vožnje
derbi 250 karb 4 4,5 pol litre a i.e. oko 3,5
--- Kraj citata ---
nisam puno fulal...
meni vxr bi bil favorit al to je moje mišljenje.a ti ako kupuješ novog,onda se isplati uzet scarabea...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju