Tehnički kutak > Tuning skutera
KOJI BASE KIT ODABRATI ZA MOGA ROXA :) ????????????????
mamca2:
do 1000 kuna imas dr evo koji je identican top trophy tako da neces pogrijesiti ako ga uzmes
luna500rr:
dr ivo is d best baj :icon_biggrin:
malo skuplji al ista stvar su malossi sport, polini sport i top trophy, razlike u preformansama nekih nema, mozda malossi malo bolje starta a top vecu krajnju a polini neka sredina, al stvarno jako tesko se osjeti razlika :toothy11:
a top i dr evo su ti iste stvari pod drugim imenom...
sama ta razlika u cjeni ti na kraju dodje na isto jer malossi daje carbonitne lamelice i iglicasti lezaj, sto se obicno mjenja kod ugradnje kita...
maminjo:
ma isto ti je to sve neće pogriješiti sa bilo kojim, ali ja da biram uzeo bi polini sport(meni ima nekak bolji moment) bez obzira što sam kupovo uvijek malossi, govorim iskusta sa piaggio mašinama.....
još gledaš ko ti u paketu nudi lamelice i igličasti, jer i to se mijenja kad već satavljaš sve novo...samo lamelice da budu karbonske ne karbonitne te pucaju, a dobre su i one plastificirane-'fiberglass'..ja ih imam
Mikac21:
ok ljudi,hvala
još ću si razmisliti jer planiram na proljeće setup sastavljat a sad dijelove nabavljam :) sutra mi stiže delta i hebo NG var i kevlar
gumy:
ni s jednim kitom od tih se ne dobije igličasti. ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju