Tehnički kutak > Tuning skutera

KOJI BASE KIT ODABRATI ZA MOGA ROXA :) ????????????????

<< < (3/7) > >>

danc00:

--- Citat: Mikac21 - 20 Studeni, 2011, 01:17:56 ---POZZ ljudi....
uzimo bi si neki base kit za svoga aeroxa pa me zanima koji je kit po vama najbolji.tj daje najviše snage i izdržljivosti????

--- Kraj citata ---

Uzmi Polini ako imaš novaca za njega, jači je malo od dreva i sporta, iako uz dobar spuh razliku teško da buš videl!

Ako uzmeš najjeftiniji drevo, obavezno si ispoliraj izpuh, i sa skalperom pokupi srh po rubovima kod kanala za punjenje :icon_thumright: Dobar je to kit i kvalitetan te izdržljiv ali obrada je 2/5...

Obavezno MHR 10x14x13 igličasti i KARBONSKE lamele, nikakve karbonitne te 17.5dellorto je obavezan ak hoćeš da to ljepo ide! A ostalo imaš.

Uz deltu bi ti bilo dobro da si uzel neko zvono, da moreš start podesit na 5000okr a da zvono ne poljubičasti...na tim okretajima ti skuter ima jako fini šus!

luna500rr:

--- Citat: gumy - 20 Studeni, 2011, 13:17:35 ---ni s jednim kitom od tih se ne dobije igličasti. ;)

--- Kraj citata ---

ufff...
uvik mjesam mhr replicu i sporta XD
uz replicu se dobije mhr iglicasti i karbonitne lamelice a uz sporta samo lamelice...
dr evo je best buy kako god okrenes :hello:

animatrix:
preporuka, jeftiniji je od trophy-a a isti je k.. iglicasti mhr 65kn preko dunava, lamelice za dzabe ako imas prijatelja koji je kupio 2 ploce 20x20 i nezna sta ce s njima

Mikac21:
hvala danco.zvono ću uzimat također a i planiram dellorto 19 uzet.kolika je cijena polini-a???

danc00:

--- Citat: Mikac21 - 20 Studeni, 2011, 19:25:52 ---hvala danco.zvono ću uzimat također a i planiram dellorto 19 uzet.kolika je cijena polini-a???

--- Kraj citata ---

Ovisi gdje uzimaš, ali Polini ti je dosta skuplji, oko 300kn mislim!

19 nemoj uzimat ako misliš samo vozit BASE, vjeruj mi 19mm na BASE je nepotrebno prosipavanje goriva, 17.5dellorto TS verzija ti je najbolji karburator za sport,drevo,polinii stage6 base gus kiteve!

Svi pucaju na drevo jer je jeftin i to je ok, i ja sam ga zato uzel, ali da opet uzimam uzel bi Polini, :icon_thumright: eto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju