Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Tomos BT VS Speedfight II

<< < (5/7) > >>

kici87:
bt pila i pol.
čuo sam da je aerox najsporija serijska 50-ka, naravno u klasi peugeot,gilera,aprilia..

Nix666:
po meni, bilo tko tko govori o nekakvim brzinama većim o 80 km/h i o nekom žestokom startu, a pri tome misli na čistu j***nu serijalu je idiot malo teži

luka ns:

--- Citat: Nix666 - 27 Srpanj, 2011, 21:15:23 ---po meni, bilo tko tko govori o nekakvim brzinama većim o 80 km/h i o nekom žestokom startu, a pri tome misli na čistu j***nu serijalu je idiot malo teži

--- Kraj citata ---

potpis

dado-tuning:

--- Citat: ivanm - 21 Ožujak, 2008, 10:32:41 ---BT 50 je bio svojedobno jurilica kao aprilia RS50..
osim boljeg ovjesa i kočnica imao je 38L klip, mislim frgić 16 mm, 5 brzina, origigi rezonantni spuh, imo je obrtomjer, znam da si ga u svakoj brzini mogo razvrtit na 10 000 okr..
uglavnom za to doba najnabrijanija 50-ica sa naših područja, al kak se je redovito gazila, mašine nisu dugo trajale..
išo je deklarirano 85 km/h..

--- Kraj citata ---
imao 38mm klip obicni,ne L,ali je imao 12mm bolcnu....
a i kad se masina gazila trajao je,znam ljude koji ga imaju vec nekih 30godna,nikad nis mjenjao i uvjek ide...

danc00:
A čuj, govorit o trajanju mašine na tomosu je relativan pojam! Znam ljude koji i danas voze bez da su radili specijale, a znam također brdo ljudi koji su ih bacili na otpad poslje kaj su preslagivali 5x mašinu!

Najviše ovisi u kakve ruke dođe Tomos, tak će i trajat! S tim da je veliki plus kod Tomosa da je djelova bilo ko pljeve, doduše sad ne znam jer ga nemam više ali prije 5 godina dok sam išel u srednju bilo je djelova za Tomosa od A-Ž i to kod mene u Zagorju, a kamoli ne u Zagrebu i sl. gradovima!

A Ivan veli dobro, da se je nekad točilo malo bolje ulje od dvotaktola puno bi duže trajali motori tipa BT i 15tica...dok za apn i automatike je isti k kaj ljevaš unutra, ti gutaju sve! Jer u globalu Tomos nije imal loše mašine, za izgled i konstrukciju rame bi se dalo pričat ali mašine nisu bile loše...

Išel je BT ko blesav, to je i bila najbrža 50tka ja mislim...a i bila je zamišljena ko RACING. Hhahaa trebal se je zvati "TOMOS BT-R"  :laughing1: :laughing1:

P.S- kaj ste opet počeli uvlačit serijske Aeroxe u temu koji nemaju nikakve veze sa filmičem i sl.  :dontknow: Uvjek se dođe na isto... svi vs aerox i aerox vs svi  :BangHead:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju