Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Tomos BT VS Speedfight II
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 21 Ožujak, 2008, 10:32:41 ---BT 50 je bio svojedobno jurilica kao aprilia RS50..
osim boljeg ovjesa i kočnica imao je 38L klip, mislim frgić 16 mm, 5 brzina, origigi rezonantni spuh, imo je obrtomjer, znam da si ga u svakoj brzini mogo razvrtit na 10 000 okr..
uglavnom za to doba najnabrijanija 50-ica sa naših područja, al kak se je redovito gazila, mašine nisu dugo trajale..
išo je deklarirano 85 km/h..
--- Kraj citata ---
Nasa generacija je slinila za njim svojevremeno kao sto danas klinci sline na Apriliju RS125 i slicne motore...
ivanm:
samo da je bilo boljeg ulja trajalo bi to sigurno duže, a u pravilu se sipalo inin dvotaktol.. :drunken_smilie:
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 27 Srpanj, 2011, 17:59:09 ---samo da je bilo boljeg ulja trajalo bi to sigurno duže, a u pravilu se sipalo inin dvotaktol.. :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Sve kaj je htjelo izgorit, a bilo je masno ;D
MIKSETA:
--- Citat: pralas - 26 Srpanj, 2011, 23:25:59 ---22.ožujak.2008 ::)
i vidi se da ti imas shit fajta ;)
--- Kraj citata ---
Speedshit :icon_biggrin:
marin-w:
--- Citat: sladjan94 - 26 Srpanj, 2011, 23:21:08 ---Omg kakvog roxa druze jesi ti vidio kako rox ide kad ga kupis iz tvornice ili salona i kad skines blokadu ne ide ni za k nista nevalja!zasto se toliko palite na tog aeroxa pogledaj malo trke na youtube kad se trka novi aerox protiv neceg drugog!!!pobjedi ga serijska sr 50!
--- Kraj citata ---
Bt mozes eventualno usporedit sa aerox-om od 100ccm ..... znam .....imao sam ga.
Evo slike mojeg bivseg btn-a
http://imageshack.us/photo/my-images/526/fotografija390.jpg/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju