Tehnički kutak > Garaža
boćo rocky
ropee:
;D izmjena ulja obavljena ;D , stavio sam novu svjećicu, sve radi OK :notworthy: , jedino zbog toga što sam promijenio samo klip i cilindar , malo je problem sa paljenjem (mislim da ima preveliku kompresiju) pa je bendix od anlasera prošvikao , u biti radi ali zvoni , onaj ležaj? pored zupčanika se raspao . Mislim da sam trebao staviti deblju brtvu glave , povećati kompresioni prostor .
Inače sad u Rijeci ima za kupiti kit sa glavom za 799 kn.
zvonkec_92:
--- Citat: ropee - 03 Ožujak, 2012, 14:53:22 --- ;D izmjena ulja obavljena ;D , stavio sam novu svjećicu, sve radi OK :notworthy: , jedino zbog toga što sam promijenio samo klip i cilindar , malo je problem sa paljenjem (mislim da ima preveliku kompresiju) pa je bendix od anlasera prošvikao , u biti radi ali zvoni , onaj ležaj? pored zupčanika se raspao . Mislim da sam trebao staviti deblju brtvu glave , povećati kompresioni prostor .
Inače sad u Rijeci ima za kupiti kit sa glavom za 799 kn.
--- Kraj citata ---
pa sad si samo na ebayu kupi glavu sa večim kompresionimprostorom.. 250kn ti košta i to je to..
ropee:
da , to je slijedeće . Inače danas sam bio u kupovini, kupio rolice od 5,5 g. , filter goriva , novi remen 788 x 17 .
Nešto ću iskemijati sa bendixom , možda ću popraviti ovaj sa nekom oprugicom :icon_scratch: .
Inače danas sam se malo prođirao , prošao sam cca 30 km i sve radi ok
Nikola_VU:
meni su isto te karike sto su isle uz kit ošle nakon 800 km, onda sam uzeo kao što je kolega animatrix rekao već, klip i karike od honde ct70 i na ocigled se vidi kvaliteta, cak sam klip kasnije i turpijo da može naraku v2 bregasta da radi i još uvijek vozi :D
ropee:
a koliko dođe taj klip od honde :icon_scratch:
i di ga se da nabavit
(ono da znam, to me čeka kad tad :o )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju