Tehnički kutak > Garaža

boćo rocky

<< < (6/9) > >>

ropee:
 ;D izmjena ulja obavljena  ;D , stavio sam novu svjećicu, sve radi OK   :notworthy: , jedino zbog toga što sam promijenio samo klip i cilindar , malo je problem sa paljenjem (mislim da ima preveliku kompresiju) pa je bendix od anlasera prošvikao , u biti radi ali zvoni , onaj ležaj? pored zupčanika se raspao . Mislim da sam trebao staviti  deblju brtvu glave , povećati kompresioni prostor .
Inače sad u Rijeci ima za kupiti kit sa glavom za 799 kn. 

zvonkec_92:

--- Citat: ropee - 03 Ožujak, 2012, 14:53:22 --- ;D izmjena ulja obavljena  ;D , stavio sam novu svjećicu, sve radi OK   :notworthy: , jedino zbog toga što sam promijenio samo klip i cilindar , malo je problem sa paljenjem (mislim da ima preveliku kompresiju) pa je bendix od anlasera prošvikao , u biti radi ali zvoni , onaj ležaj? pored zupčanika se raspao . Mislim da sam trebao staviti  deblju brtvu glave , povećati kompresioni prostor .
Inače sad u Rijeci ima za kupiti kit sa glavom za 799 kn. 

--- Kraj citata ---
pa sad si samo na ebayu kupi glavu sa večim kompresionimprostorom.. 250kn ti košta i to je to..

ropee:
da , to je slijedeće . Inače danas sam bio u kupovini, kupio rolice od 5,5 g. , filter goriva , novi remen 788 x 17 .

Nešto ću iskemijati sa bendixom , možda ću popraviti ovaj sa nekom oprugicom  :icon_scratch: .

Inače danas sam se malo prođirao , prošao sam cca 30 km i sve radi ok

Nikola_VU:
meni su isto te karike sto su isle uz kit ošle nakon 800 km, onda sam  uzeo kao što je kolega animatrix rekao već, klip i karike od honde ct70 i na ocigled se vidi kvaliteta, cak sam klip kasnije i turpijo da može naraku v2 bregasta da radi i još uvijek vozi :D

ropee:
a koliko dođe taj klip od honde  :icon_scratch:
i di ga se da nabavit

(ono da znam, to me čeka kad tad  :o )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju