Tehnički kutak > Garaža

boćo rocky

<< < (5/9) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: speedfight2 LC - 19 Veljača, 2012, 13:24:13 ---imas u motormaniji 124kn

http://www.motomike.eu/vertus/category/10410000000/vehicle/58559/article/328284

--- Kraj citata ---
frend je kupio u toj motormaniji u VG za Adly Supersonic isto GY6 al 125 mašina.. kupio je novi klip sa karikama i te karike je pojeo za 500km....

Ruff Ryder:

--- Citat: ropee - 19 Veljača, 2012, 12:48:11 ---Malo je već zastarila ovaa tema , ali ajde . Montirao mi frend kit ( onaj sa e-baya) sredinom 12.mjeseca lani , od tada sam napravio cca 100 km , lani oko 60-ak i ostalo jučer , nisam ga forsirao , i odjednom nakon vožnje neće da pali , prilikom paljenja kao da je auspuh odšarafljen (provjereno -nije) neće da pali rado, samo sa gasom .

Probao sam ponovno danas napraviti krug po ulici i skut ide osjetno slabije nego jučer , pali samo sa gasom , odvrnuo sam čep ulja i vidio da je u karteru dosta benze .

Pitanje: da li je problem u karikama ili brtva glave, cilindra ,...., napominjem da je novi kit sa prijeđenih 100 km

--- Kraj citata ---
kaj nejde u karter ulje ??

ropee:

--- Citat: Ruff Ryder - 20 Veljača, 2012, 07:13:56 ---kaj nejde u karter ulje ??

--- Kraj citata ---

:icon_scratch:  :o ufff onda sam se ja zaj...  :jerk:

nekak mi nije baš sjela ova šala  ;D  ;D  ;D

animatrix:
Napravi jos barem 200 km pa onda rastavljaj i provjeravaj. Velika je vjerojatnost da ti samo jos nisi razradio cilindar a bunis se. Kad sve sjedne n mjesto vidit ces dal je bolje ili je isto. Ako je isto onda uzmi klip s karikama od honde ct70, karike su neunistive i evetnualno te 2 brtve zamjeni i to mora voziti. To ti je trosak mozda 150kn

ropee:

--- Citat: animatrix - 20 Veljača, 2012, 08:27:05 ---Napravi jos barem 200 km pa onda rastavljaj i provjeravaj. Velika je vjerojatnost da ti samo jos nisi razradio cilindar a bunis se. Kad sve sjedne n mjesto vidit ces dal je bolje ili je isto. Ako je isto onda uzmi klip s karikama od honde ct70, karike su neunistive i evetnualno te 2 brtve zamjeni i to mora voziti. To ti je trosak mozda 150kn

--- Kraj citata ---

eee , to mi je i frend rekao .
Ma ionako sam do nedjelje u Zagrebu na sajmu nautike, tako da slijedeći tjedan kada dođem doma promijenim ulje i gasss

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju