Općenito > Generalno o skuterima
Vaše mišljenje šta je dobro ze mene koja gilera....
3alfa3:
--- Citat: pedrosa26 - 16 Studeni, 2011, 02:00:32 ---pošto nemam vozačku a volim se ganjati....
--- Kraj citata ---
Ma nemoj bit blesav pa polagat. Jer ak se volis ganjati, ostat ces bez dozvole. A sad je ni nemas, sto ti dodje na isto :icon_biggrin:
steeef:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Studeni, 2011, 17:52:41 ---Ma nemoj bit blesav pa polagat. Jer ak se volis ganjati, ostat ces bez dozvole. A sad je ni nemas, sto ti dodje na isto :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ak uzmepedestku onda se bude full ganjal :icon_biggrin:
Grale:
--- Citat: brembo_fs - 18 Studeni, 2011, 16:44:07 ---pa sto sam ja odma rekao nego to,citas li ti postove :icon_scratch:
ne radi se o parama,bilo bi ljepo da covijek pocne voziti 50 ccm,i onda
nakon nekog vremena,neka si uzme vx-a,vxr-a nebitno..bolje da pocne sa
slabijim skuterom. (da se razumijemo briga mene,ja kazem sto je za njega bolje) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nisam mislil na tebe...to mu i ja predlažem...gle ak ima para neg kupi r1 i točka...da stavi anketu i da dobije 150 % glasova za nekaj kaj da kupi ovak i onak nas nebu poslušal i napravil bu po svojem i kupil kaj bu sam štel...mi smo mu naveli kaj je najisplativije i to je to...a ipak ako uđemo u eu onda bi sa b kategorijom trebali dobit sadašnju a1...znači sa b moreš vozit 125,pa se a1 ne isplati polagat...
Iwo SR Tuono:
Ja da iam 18 godina išao b položit A1 125cc i kupio bi Runnera 125 SP ili VX svejedno, na SP-a strpao garnituru 180 a u slučaju VXa 200 bi stavio gore i bok.
Imaš najbolje od oba svijeta a i dalje si legalan.
Prednost A1 je što nisi u prekršaju čim sjedneš na skuter u smislu blokada itd a voziš se ko čovjek s uvjetno rečeno većom mašinom.
To je trenutno najboji izbor ili nabavit mašinu od 278ie sa nexusa i pošarafat na VXa i na konju si, al doslovno, to će i bit hit kad se bude s B kat moglo vozit 125cc
Robi_PU:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 22 Studeni, 2011, 09:14:59 ---
To je trenutno najboji izbor ili nabavit mašinu od 278ie sa nexusa i pošarafat na VXa i na konju si, al doslovno, to će i bit hit kad se bude s B kat moglo vozit 125cc
--- Kraj citata ---
SVe stoji od posta :icon_thumright:
Al ovo kad dođe kod nas da se s B kategorijom moze vozit 125cc, vozit ce se letjelice u svijetu a ne skuteri :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju