Općenito > Generalno o skuterima

Vaše mišljenje šta je dobro ze mene koja gilera....

<< < (3/5) > >>

kamikaza:
preporucujem ti 50 ccm sa blokadom bar prvih 2000km  :laughing7: jer cim imas ideje da sa 17 razmisljas o vxr-u zadrzi blokadu do 4000km a ako ti nakon 4000km padne na pamet ici brze onda skini blokadu :icon_thumright:
ili odmah r1

brembo_fs:
ma odmah R1 sto filozofiras  :laughing7:

Grale:
niste kolegijalni uopce...najbolje bi mu bilo da priceka god dana i polozi b,jer je to vaznija vozacka i nek uzme 50,al ak ima para neg polozi a2 il a1 pa neg uzme vxa il vxra.nije neka nauka to vozit.

brembo_fs:

--- Citat: Grale - 17 Studeni, 2011, 23:11:51 ---niste kolegijalni uopce...najbolje bi mu bilo da priceka god dana i polozi b,jer je to vaznija vozacka i nek uzme 50,al ak ima para neg polozi a2 il a1 pa neg uzme vxa il vxra.nije neka nauka to vozit.

--- Kraj citata ---

pa sto sam ja odma rekao nego to,citas li ti postove  :icon_scratch:
ne radi se o parama,bilo bi ljepo da covijek pocne voziti 50 ccm,i onda
nakon nekog vremena,neka si uzme vx-a,vxr-a nebitno..bolje da pocne sa
slabijim skuterom. (da se razumijemo briga mene,ja kazem sto je za njega bolje)  :icon_thumright:

Robi_PU:
Kakve gluposti.. Vlasnik teme postavi pitanje koje je totalno glupo, i onda se ne javlja 2 dana..
Moj savjet je, nemoj kupit nista.. Ako ti sam ne znas sta je najbolje za tebe, kako ce netko od nas znati? Popricaj sa roditeljima  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju