Tehnički kutak > Napravi sam
pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu
stjepko007:
--- Citat: Infernus - 15 Studeni, 2011, 18:14:37 ---kad 2t radi na leru ulje ne izgori kak bi trebalo i stvara talog (celo klipa, auspuh itd). U voznji kad su okretaji veci se to ne desava.
Zato je bolje ostaviti ga na leru relativno kratko i zagrijavanje "dovrsiti" laganom voznjom. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne moze se za 2min poljepit talog....
a i kad se vozos sve to izgori i sagori....
ivanm:
vožnja po hladnoći stvara dosta taloga na klipu, glavi i u grani ispuha.. dok preko toplijeg dijela godine taloga gotovo da i nema, jer smjesa izgara potpunije a čok gotovo da ne radi, preko zime se skupi ako voziš svaki dan i pogotovo ako skuter ima automatski čok..
Aprilia97:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Studeni, 2011, 18:46:34 ---Hm...
Kilometar prodjes za minutu ako vozis 60 km/h. Ne vjerujem da za minutu skut moze doc do radne temp kad je vani 6C
--- Kraj citata ---
kod mene je jučer bilo -4 i pustio da radi 2-3 minute..i onda lagani đir još 5 min..i onda sam ga odero...je to bilo pametno ili?
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 16 Studeni, 2011, 07:19:41 ---pogotovo ako skuter ima automatski čok..
--- Kraj citata ---
Dovoljno je full zagrijan skuter ostavit ugasenog na par minuta da bi se chok ohladio i otvorio chok diznu. PReblesavo je on napravljen jer samo gleda svoju temperaturu, a ona dolazi od zagrijavanja strujom koju trosi
brembo_fs:
Ostavis ga da radi na leru oko jedne minute,i krenes
lagano par kilometara. Kad vidis da je digao radnu temperaturu
polako mu dodajes gasa i to je to.. :dontknow: Nema velike mudrolije :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju