Tehnički kutak > Garaža

moj DERBI GP1 OPEN 50

<< < (15/42) > >>

marinjo:

--- Citat: Ivan_drifter - 29 Veljača, 2012, 18:31:30 ---a ta el.sajla ti je otisla ili si imo visak para?

prednje plocice 3 bulje ISUSEEEE

kaj to u ovlastenom servisu kad je tak skupo?

--- Kraj citata ---
ma servis, prije je držao derbi skutere i više ih ne drži pa mi je ponudio djelove na prodaju, kaže lik da ima još i žmigavaca i neke plastike, a ubiti ja sam tamo navratio sasvim slučajno jer tražim komplet naljepnice od derbija pa smo tako sasvim slučajno došli i na tu temu pa sam mu rekao da mi da nekakvu ponudu za djelove.
nije mi otišla milometar sajla več mi je to tako poslao.
misliš da su skupi djelovi ?

Ivan_drifter:
plocice prednje sigurno!, odes u autokresu i kupis za cca 100 kn brekingove jebene!, ili rms za cca 50 kn!

za sfa (CELJUST KO TVOJA ZADNJA) su plocice rms 50 kn!, onda vidi!;

kmh sajla 65kn,
itd... ovo ostalo mozda i nije tolko skupo al da je prednji disk jeftiniji od plocica to mi nije jasno!

marinjo:
da malo je to čudno, a tak je cijene dao.
ma sada me najviše muče te zadnje čeljusti, htio bi složiti da su tvrde, ako ih ne složim onda moram vidjeti od kojeg mi modela skutera pašu čeljusti.

kileextreme:
Takve su celjusti na svim derbijim Gp-a

u zadnje vrijeme su mi 4 takva prosla kroz ruke i svi identicni do zadnjeg šarafa,

prva ugradnja plocica je za Karinu žesću cisti šrot

to sto ti je kocnica premekana to si nes krivo napravio

marinjo:

--- Citat: kileextreme - 29 Veljača, 2012, 19:15:02 ---Takve su celjusti na svim derbijim Gp-a

u zadnje vrijeme su mi 4 takva prosla kroz ruke i svi identicni do zadnjeg šarafa,

prva ugradnja plocica je za Karinu žesću cisti šrot

to sto ti je kocnica premekana to si nes krivo napravio

--- Kraj citata ---
kada budemo rješavali ono što smo se dogovorili na pp sada u 3mj. budemo i to pogledali zašto je mekana.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju