Tehnički kutak > Garaža

moj DERBI GP1 OPEN 50

<< < (14/42) > >>

marinjo:

--- Citat: B.E.R.O. - 28 Veljača, 2012, 18:02:33 ---Kod ozracivanja ti je normalno da spica,moras paziti da u posudici imas ulja jer ako povuce zrak mozes se j...
Cijelo ces crijevo ozracivati ponovno dok izvuces zrak,samo pazi na ulje!!!
 :icon_thumright:

Mozas staviti cep onaj da ti ne sprica ulje dok ozracujes pa ga otvori da nadosipas i tako stalno.
Takva je kocnica tj. celjust uvijek ce ti biti meksa!!!
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kada sam ozračivao prednju kočnicu i koliko sam brzo stiskao nije špricalo, a za zadnju sam sasvim lagano mora stiskati jer je špricalo.
posumnjao sam da možda nešto ne štima sa cilindrom na ručici, a sada vidim da je vjerojatno stvar u čeljustima da su mekane, budem ponovno ozračio.
hvala na savjetu.
još nešto, jel moj motor ima elektroničku gas sajlu, to pitam jer mi čovjek u dučanu nudu tu sajlu za 300 kn. pa sada neznam jer da je uzmem ili ne.

Ivan_drifter:
kak mislis gas sajla elektricna? nevjerujem! 300 kn puno za sajlu a i sta ce ti ako tvoja radi!
ako je obicna mislim da bi trebala od runera pasat

marinjo:

--- Citat: Ivan_drifter - 29 Veljača, 2012, 16:15:05 ---kak mislis gas sajla elektricna? nevjerujem! 300 kn puno za sajlu a i sta ce ti ako tvoja radi!
ako je obicna mislim da bi trebala od runera pasat

--- Kraj citata ---
sory, moja greška, kilometar sajla.  :redface:

marinjo:
Poštovani,

prema Vašem upitu složio sam najtraženije dijelove za GP1 50 open ustvari sve je to potrošni materijal koji se sigurno mjenja u redovitim servisnim intervalima od 15.000 - 20.000km ili koji najprije stradaju ukoliko skuter padne( retrovizori )
retrovizor desni          185kn
retrovizor lijevi            185kn
prednji kočioni disk      185kn
prednje kočione pločice 305kn
zadnji kočioni disk 186kn
zadnje kočione pločice 150kn
pogonski remen 150kn
remen uljne pumpe 90kn
zračni filter  20kn
km sajla elektronska 350kn (pokazalo se da često   odlazi)

Na sve cijene odobravamo 10% popusta za gotovinsko plaćanje.

Lp,

Ivan_drifter:
a ta el.sajla ti je otisla ili si imo visak para?

prednje plocice 3 bulje ISUSEEEE

kaj to u ovlastenom servisu kad je tak skupo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju