Tehnički kutak > Garaža

moj DERBI GP1 OPEN 50

<< < (40/42) > >>

3alfa3:

--- Citat: Grale - 12 Travanj, 2013, 21:42:40 ---Uh šta voli slagat taj pirellijev GPS :icon_biggrin:
Danas ga stavim u đep i paralelno upalim drugi gps.
Provozam se malo po selu s jednom novom srkom(kojoj inače sat vrlo malo laže), max sam se vozil po satu 77-78, pogledam na mob kasnije kad ono na pirelliju piše 83,8, a na ovom drugom(gps speed graph) 73,8  :toothy9: :toothy9:
Inače mi se sviđa ta aplikacija jer pokaže put kojim si išel, ali voli slagat fajn :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Meni je u jednom djepu jucer bio Garmin Nuvi 205, a u drugom mob sa pirellijem. Ista brzina, ali Pirelli je pokazao dulji put za 200 metara (ukupno 51km)

Grale:
Eto, meni se baš tak pokazalo.
Kak si ti stavil u temi ss te aplikacije,odma sam ju skinul i od onda bar 10 puta isprobal...
Jednom mi je na mojem ditechu izmjeril 98, a čak ga nisam vozil ni max brzinom(po satu) :icon_biggrin:
Mislim ovih 98 je nerealno za očekivat za serijalu sa spuhom, to znaš i sam,jel? ;D

marinjo:

--- Citat: Grale - 12 Travanj, 2013, 22:17:19 ---Eto, meni se baš tak pokazalo.
Kak si ti stavil u temi ss te aplikacije,odma sam ju skinul i od onda bar 10 puta isprobal...
Jednom mi je na mojem ditechu izmjeril 98, a čak ga nisam vozil ni max brzinom(po satu) :icon_biggrin:
Mislim ovih 98 je nerealno za očekivat za serijalu sa spuhom, to znaš i sam,jel? ;D

--- Kraj citata ---
;D naravno, da serijala ;D a da sam stavio djelove kak spada kak bi onda tek išao  :toothy9: bitno da sam postigao ono što sam htio, da nisam smetalo u prometu  8)

marinjo:

marinjo:
jučer se je malo radilo na starteru motora, s obzirom da je vrtio u prazno i iz par pokušaja je upalio, odlučio sam se na čiščenje startera.

tu se vidi kako je rotor pun prašine od četkica

zamjenit ću odmah i stari relej sa novim da budem siguran da je sve uredu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju