Tehnički kutak > Garaža

moj DERBI GP1 OPEN 50

<< < (39/42) > >>

ljubo46:
prekrasan ti je derbi cakum pakum...ima mi kolega sličnog...i javi dojmove u vezi ove nove dunloplice... :icon_thumright:

marinjo:
Hvala na komplimentu za skut.kada sam sinoc sparkal u garazu guma je bila fino topla,pretpostavljam da bi trebala dobro drzati.

ljubo46:

--- Citat: marinjo - 12 Travanj, 2013, 07:38:22 ---Hvala na komplimentu za skut.kada sam sinoc sparkal u garazu guma je bila fino topla,pretpostavljam da bi trebala dobro drzati.

--- Kraj citata ---
ma da ja bi si ju možda uzeo u skorije vrijeme pa me baš zanima kakva je...
ta je tvoja dimenzije 140/60/13 jel da?

marinjo:

--- Citat: ljubo46 - 12 Travanj, 2013, 07:41:31 ---
--- Citat: marinjo - 12 Travanj, 2013, 07:38:22 ---Hvala na komplimentu za skut.kada sam sinoc sparkal u garazu guma je bila fino topla,pretpostavljam da bi trebala dobro drzati.

--- Kraj citata ---
ma da ja bi si ju možda uzeo u skorije vrijeme pa me baš zanima kakva je...
ta je tvoja dimenzije 140/60/13 jel da?

--- Kraj citata ---
da ta je dimenzija,budemo vidjeli kada bude cesta malo toplija kako se onda ponaša  :icon_thumright:

Grale:
Uh šta voli slagat taj pirellijev GPS :icon_biggrin:
Danas ga stavim u đep i paralelno upalim drugi gps.
Provozam se malo po selu s jednom novom srkom(kojoj inače sat vrlo malo laže), max sam se vozil po satu 77-78, pogledam na mob kasnije kad ono na pirelliju piše 83,8, a na ovom drugom(gps speed graph) 73,8  :toothy9: :toothy9:
Inače mi se sviđa ta aplikacija jer pokaže put kojim si išel, ali voli slagat fajn :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju