Tehnički kutak > Garaža

moj DERBI GP1 OPEN 50

<< < (28/42) > >>

Grale:
Baš sam frendu prije kojih mjesec dana stavljal zx gore...
Prvo sam ga stavil i prepelal par 100 m bez mjenjana setupa da se farba zapece na auspuhu...
Ok rupu na startu nije imal jer su bili bijeli malossi federi na kvacilu još od prošlog vlasnika,a rolice su bile serijske i još k tome bijeli centralni...
Skuter je taj čas dosel do 50-60,dalje ga nisam ni vozil jer sam se okretal,al bi vjerojatno samo pal u rupu...
Tak da sam se iznenadil kak je fino potegel

ivanm:
pa sa bijelim federima, da, to je najoptimalnije za normalan start sa zx-tt.. a role su preteške, mislim može se on i razvrtiti ali na puštanje i dodavanje gasa bu teško reagiral, odnosno okretaji padnu za 1000 i neće se razvrtiti...
role 5 gr u serijski vario i držal bu konstantnih 9000-9500 na kojima radi..

balicdim:
osobno imam bijele federe kvačila, serijeki centralni i serijske rolice, po satu 86, gps 84 nema rupe ni od starta pa ni do krajnje, karb 17,5 dizna homemade 80

ivanm:
diznu 80 na serijali? :icon_scratch:

balicdim:

--- Citat: ivanm - 24 Studeni, 2012, 13:32:27 ---diznu 80 na serijali? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
ma no, zaletio sam se u pisanju to mi je trenutni setup, sorry, pišem jedno a mislim drugo

na serijali (prvo mhr replica pa zx), dizna 64 i rolice su 4,8 malossi izdanje i čupao me je u startu, jedino je kranja bila oko 80

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju