Tehnički kutak > Garaža
moj DERBI GP1 OPEN 50
ivanm:
ne, ne to je premekano..
bijele najmanje, a možda i žute.. imam ja doma crne i bijele a žute ak bu trebalo buš kupil.. i role 5.0gr zemi u skutermotu... dizne imam..
obavezno pogonski remen i remen uljne pumpe uzmi jer je to dvoje u banani a sve se skida dole ionak..
kaj smo ono rekli malossi special, on je 150 kn..
marinjo:
--- Citat: ivanm - 24 Studeni, 2012, 08:57:29 ---ne, ne to je premekano..
bijele najmanje, a možda i žute.. imam ja doma crne i bijele a žute ak bu trebalo buš kupil.. i role 5.0gr zemi u skutermotu... dizne imam..
obavezno pogonski remen i remen uljne pumpe uzmi jer je to dvoje u banani a sve se skida dole ionak..
kaj smo ono rekli malossi special, on je 150 kn..
--- Kraj citata ---
da taj special,budem ja onda to sve kupio pa ti se budem javio, sada je vrijeme da se motor parka do 3 mj. pa onda budemo radili.
marinjo:
sviđa mi se zvuk spuha, na leru je duboki, u vožnji nije glasan..
Grale:
Zakaj nebi mogel ni krenut?
Skuter bu kidal do 50, i onda bu stal...
Takva je imam iskustva sa rezom na serijskom prenosu ;D
Bar sa ovim slabijim,zx,tt itd...
ivanm:
neznam koji si ti skuter tak vozil da sa rezom na 50 stane, baš kontra, tek na 50 krene kak treba..
piaggio mašina sa sa rezo spuhom na serijskim federima kvačila i serijskim rolama bude kretao na preniskim okretajima onak buuuuu onda bude nakon 5 metara podivljal, pa na 30km/ h u rupi opet buuu onda na 50-60 opet podivlja do krajnje 85-90 po satu..
isprobano 100 puta..
--- Citat: marinjo - 24 Studeni, 2012, 09:39:05 ---sviđa mi se zvuk spuha, na leru je duboki, u vožnji nije glasan..
--- Kraj citata ---
to je zato kaj je top prerađen u vidu yasunija (jače perforirana cijev, čelična vuna, pa kamena)
inače je serijski tt jako bučan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju