Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning
danc00:
Kaj ti je rupa nastala na klipu ili je baš zaljepil?
A jesi klip, pa koga si ga vraga teral na full gasu ak nisi smjesu provjeraval...tak dobar kit a tebi nije trajal ni da prvi put kariku izmjeniš :notworthy:
nrgmc2-tuning:
--- Citat: danc00 - 18 Veljača, 2012, 19:02:06 ---Kaj ti je rupa nastala na klipu ili je baš zaljepil?
A jesi klip, pa koga si ga vraga teral na full gasu ak nisi smjesu provjeraval...tak dobar kit a tebi nije trajal ni da prvi put kariku izmjeniš :notworthy:
--- Kraj citata ---
a jbg, kad na niskim okretajima nije uopce iso :/ ili si ga teras ili stoji na mijestu :P
doritos:
Zbok ne profesionalnog pristupa je cviknuo. Pa onda pričate da takvi cilindri ne traju dugo i da odma cvikaju... Da si lepo pitao koju diznu otp da stavis, to ti se nebi desilo. Bzvz spojebes cilindar i bacis ga. Jel je naj#bo nicasil i dobio riseve? Radje ti sebi stavi 49cc, imam ti jedan takav cilindar xD
pralas:
--- Citat: doritos - 19 Veljača, 2012, 07:56:38 ---Zbok ne profesionalnog pristupa je cviknuo. Pa onda pričate da takvi cilindri ne traju dugo i da odma cvikaju... Da si lepo pitao koju diznu otp da stavis, to ti se nebi desilo. Bzvz spojebes cilindar i bacis ga. Jel je naj#bo nicasil i dobio riseve? Radje ti sebi stavi 49cc, imam ti jedan takav cilindar xD
--- Kraj citata ---
bas to,smjesa mora biti savršena u svim režimima iako ja mislim da je ponajvise rezlutiralo tom cvikanju kada mu se od pocetka poceo gusiti dok nije promjenio karb...
kaze da cilindar ima 1 ris ali se osjeti pod prstom,klip je sav istučen a glava ko nova...
mozda bi se nekako i dao srediti cilindar,sve zavisi koliko je dubok ris
nrgmc2-tuning:
vratio se metrakit hahahahahaha samo jbg nece da krene :P
sta bi moglo bit???
http://www.youtube.com/watch?v=JVuW7zaSAx4&feature=youtu.be
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju