Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning
Laki:
sta je bilo, kak je zaribo?
pralas:
--- Citat: Laki - 18 Veljača, 2012, 12:19:32 ---sta je bilo, kak je zaribo?
--- Kraj citata ---
vraćao se kuci i to se dogodilo na full gasu,klasika kod takvih setupova...
bit ce da je do dizne,jebat ga sad nitko ne shvaca koliko takvi setupovi moraju biti dobro nastelani sto se tice karba(sve mora biti savrseno)
al sta je tu je sada,sad kupuje stage 6 racing modular pa ce valjda biti vise srece...
iako je to sve rupa bez dna, i opet se nece moci voziti normalno ali ako to hoce samo gass ;)
nrgmc2-tuning:
--- Citat: pralas - 18 Veljača, 2012, 12:38:18 ---vraćao se kuci i to se dogodilo na full gasu,klasika kod takvih setupova...
bit ce da je do dizne,jebat ga sad nitko ne shvaca koliko takvi setupovi moraju biti dobro nastelani sto se tice karba(sve mora biti savrseno)
al sta je tu je sada,sad kupuje stage 6 racing modular pa ce valjda biti vise srece...
iako je to sve rupa bez dna, i opet se nece moci voziti normalno ali ako to hoce samo gass ;)
--- Kraj citata ---
nece bit racing modular, jer prijatelj ga je dao bratu da si slozi roxa za stazu da moze vozit kad ce bit te trke u porecu, sad moram nabavit pare u kratko vrijeme (ako budem dobar u skoli valjda ec starci castit :toothy12: ) ali u planu je airsial racing x-treme 77 ali ako se to kupi stavit cu samo to gore upalit ga i ako radi pustit ga tamo do mature da se nebi opet desilo ko sa metrakitom :P i kad legnu pare pocet polako sve stelat kako bog zapovijeda, ali pralas valjda imas i tu pravo ali sta ces kad na niskim okretajima nije isao nikako i jos je klip bio prakticki nov i ne nastelani karb novi klip vosiki okretaji to je smijesa za pravo cvikanje xD
pralas:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 18 Veljača, 2012, 14:32:13 ---nece bit racing modular, jer prijatelj ga je dao bratu da si slozi roxa za stazu da moze vozit kad ce bit te trke u porecu, sad moram nabavit pare u kratko vrijeme (ako budem dobar u skoli valjda ec starci castit :toothy12: ) ali u planu je airsial racing x-treme 77 ali ako se to kupi stavit cu samo to gore upalit ga i ako radi pustit ga tamo do mature da se nebi opet desilo ko sa metrakitom :P i kad legnu pare pocet polako sve stelat kako bog zapovijeda, ali pralas valjda imas i tu pravo ali sta ces kad na niskim okretajima nije isao nikako i jos je klip bio prakticki nov i ne nastelani karb novi klip vosiki okretaji to je smijesa za pravo cvikanje xD
--- Kraj citata ---
samo ti je falio crveni mhr centralni i crni mhr federi za kvacilo i da vidis kako bi isao na niskim,a isam si rekao da je motor kasnije poludio :)
jbg steta sto nisi stigao probati tu kombinaciju...btw kompletna garnitura ima oko 200km,vidio si kako ti je sve doslo kada sam ti poslao i sam si rekao da je kod mene smjesa bila savršeno nastelana jer je sve izgledalo doslovno kao iz trgovine a motor se tero cijelo vrijeme ;D
nrgmc2-tuning:
--- Citat: pralas - 18 Veljača, 2012, 17:52:53 ---samo ti je falio crveni mhr centralni i crni mhr federi za kvacilo i da vidis kako bi isao na niskim,a isam si rekao da je motor kasnije poludio :)
jbg steta sto nisi stigao probati tu kombinaciju...btw kompletna garnitura ima oko 200km,vidio si kako ti je sve doslo kada sam ti poslao i sam si rekao da je kod mene smjesa bila savršeno nastelana jer je sve izgledalo doslovno kao iz trgovine a motor se tero cijelo vrijeme ;D
--- Kraj citata ---
ali sto je zahtijevan (bio) taj metrakit xD cak i evo sam uspio slozit ali bome nije otiso tako brzo hahahaah jbg zna se polini je polini nema druge hahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju