Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning

<< < (14/72) > >>

nrgmc2-tuning:
jesam vec provijerio i casica puna, pralas mi je reko da bi moglo bit do semeringa da pusta

marjan.vxr:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 09 Veljača, 2012, 21:33:05 ---jesam vec provijerio i casica puna, pralas mi je reko da bi moglo bit do semeringa da pusta

--- Kraj citata ---
moguce je i to, meni je bas danas kad sam busia prirubnicu i stavlja vakuum pipak na nju u voznji mi je ispa i poslije je jedino radia pod cokom dok nisan skuzia sto je, znaci vuce zrak i tebi negdi..

nrgmc2-tuning:

--- Citat: marjan.vxr - 09 Veljača, 2012, 21:44:51 ---moguce je i to, meni je bas danas kad sam busia prirubnicu i stavlja vakuum pipak na nju u voznji mi je ispa i poslije je jedino radia pod cokom dok nisan skuzia sto je, znaci vuce zrak i tebi negdi..

--- Kraj citata ---
onda cemo morat sutra skinut magnet ca jer bas sa one strane mi nekako nesigurno stoji :) hvala na savijetima  :icon_thumright:

mhr-team:
jesi provjerio da negdje ne vuče falš zrak? prirubnica?
karb uredno sklopljen?

nrgmc2-tuning:

--- Citat: mhr-team - 09 Veljača, 2012, 22:20:18 ---jesi provjerio da negdje ne vuče falš zrak? prirubnica?
karb uredno sklopljen?

--- Kraj citata ---
to saqm sigurno sve dobro napravio, najvijerojatnije je semering, budem sve provijerio kad dodem doma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju