Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning
nrgmc2-tuning:
--- Citat: mhr-team - 09 Veljača, 2012, 15:35:58 ---krivo, 91 ;D
--- Kraj citata ---
imas pravo hahahaha ali bitno da sam ja skontao tocno xD
nrgmc2-tuning:
i trimer je upalioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :toothy9: :headbang:
ali radi samo pod choke-om :/ cim maknem choke radi 2-3 sekunde pa se ugasi i nakraju mi je bacio malo vatre van i nije vise zelio upalit :dontknow: valjda je svijecica kriva sad je neka NGK B8E S
marjan.vxr:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 09 Veljača, 2012, 19:59:53 ---i trimer je upalioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :toothy9: :headbang:
ali radi samo pod choke-om :/ cim maknem choke radi 2-3 sekunde pa se ugasi i nakraju mi je bacio malo vatre van i nije vise zelio upalit :dontknow: valjda je svijecica kriva sad je neka NGK B8E S
--- Kraj citata ---
nema svijecica veze za rad u leru, jesi siguran da ti je cista glavna dizna? i digni iglu malo :) probaj mu smanjiti dotok zraka malo!!
nrgmc2-tuning:
--- Citat: marjan.vxr - 09 Veljača, 2012, 21:22:11 ---nema svijecica veze za rad u leru, jesi siguran da ti je cista glavna dizna? i digni iglu malo :) probaj mu smanjiti dotok zraka malo!!
--- Kraj citata ---
je dizna je cista nuvu stavio gore (112) igla ja mislim da je u sredini ali nisam sigura provijerit cu sutra a seraf od zraka je stisnut do kraja, ali recimo ja maknem cok drzim malo vise gasa i dalje radi 2-3 sekunde i gasi se :dontknow:
marjan.vxr:
kad se ugasi odma mu izvuci crijevo od goriva i rastavi casicu da vidis jeli ima goriva unutra ili se zbog toga gasi :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju