Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning
nrgmc2-tuning:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 22 Siječanj, 2012, 21:57:23 ---Pa bolje da si HE slagao na onaj Ajs ipak pia je pia :laughing7:
--- Kraj citata ---
bit ce i toga ne brini ;)
nrgmc2-tuning:
stigla je BGM Supercharged radilica :D ali 10mm
i sta mislite vi, mozda je to previse???? :headbang:
pralas:
taman ce to biti sto se tice killera,bolje da ima bolje hlađenje nego da se pregrijava....
kod mene je bio killer od roxa,kompletno izrezana prednja maska tako da je vjetar isao direktno u killer+elek. vodena(bez termostata) i temp je po ljeti bila cca. 90 stupnjeva kada sam ga bas tero a vani 30+ stupnjeva...
sto se tice radilice to sam ti vec rekao,nikako dobra ideja na 10-ki voziti taj setup :icon_thumright: :icon_thumright:
nrgmc2-tuning:
--- Citat: pralas - 04 Veljača, 2012, 12:25:40 ---taman ce to biti sto se tice killera,bolje da ima bolje hlađenje nego da se pregrijava....
kod mene je bio killer od roxa,kompletno izrezana prednja maska tako da je vjetar isao direktno u killer+elek. vodena i temp je po ljeti bila cca. 90 stupnjeva kada sam ga bas tero a vani 30+ stupnjeva...
sto se tice radilice to sam ti vec rekao,nikako dobra ideja na 10-ki voziti taj setup :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ovaj killer je od hexagono + ventilator i ta 2 tvornicka, mozda bude malo previse sa sva 3 :dontknow: a za radilicu reko sam ti da je provizorno to
pralas:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 04 Veljača, 2012, 12:27:40 ---ovaj killer je od hexagono + ventilator i ta 2 tvornicka, mozda bude malo previse sa sva 3 :dontknow: a za radilicu reko sam ti da je provizorno to
--- Kraj citata ---
ucinilo mi se da je to piaggio killer sa 50ccm jer nisam otvorio sliku,ako je od heksagona+ventilator onda mozes maknuti ova 2 mala i bit ce dobro...bilo bi pametno da spojis akumulator na prekidac i kada se popne temp. na primjer na 85 stupnjeva upalis ventilator
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju