Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning

<< < (9/72) > >>

mhr-team:
yasuni brate bez razmišljanja, bolji, kvalitetniji, YASUNI  :headbang:
p.s. pralas brajo, pa nema njemu ove ili na godinu, njemu to mora za koji par mjeseci upalit, inače ništa od mature i škole, a ako ne maturira ćaća će ga ubit ko vola u kupusu  :laughing7: ;D

brate, samo tako dalje... p.s. jel ova džilera ajs na prodaju  ;D

Jet Force C-tech:
extra projekat  :icon_thumright:

ja bi radje stavio r1200 jel su c21 imali nekolko ljudi na forumu a r1200 nije niko "kako ja znam" tako da bi ti bio prvi  ;D

mhr-team:

--- Citat: Jet Force C-tech - 22 Siječanj, 2012, 23:35:32 ---exstra projekat  :icon_thumright:

ja bi radje stavio r1200 jel su c21 imali nekolko ljudi na forumu a r1200 nije niko "kako ja znam" tako da bi ti bio prvi  ;D

--- Kraj citata ---

imao ga je nero na zipu  :icon_thumright:

Hljebaroš34:

--- Citat: mhr-team - 22 Siječanj, 2012, 23:39:43 ---imao ga je nero na zipu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Po mom mišljenju Stage 6 je samo šminkerska marka za tuning djelove tj wannabe ćunere

nrgmc2-tuning:

--- Citat: mhr-team - 22 Siječanj, 2012, 23:24:17 ---yasuni brate bez razmišljanja, bolji, kvalitetniji, YASUNI  :headbang:
p.s. pralas brajo, pa nema njemu ove ili na godinu, njemu to mora za koji par mjeseci upalit, inače ništa od mature i škole, a ako ne maturira ćaća će ga ubit ko vola u kupusu  :laughing7: ;D

brate, samo tako dalje... p.s. jel ova džilera ajs na prodaju  ;D

--- Kraj citata ---
ma imas pravo antony da Yasuni je Yasuni moz ga j*ebat :D a Ajs ceka bolje dane, ne prodajese jer ipak samo ja imam Ajs sa felgama od nrg-a hahahahahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju