Bas bi htio probati kako rade ti carobni SRADOVI cilindri.
ti carobni sradovi cilindri idu dobro, i sigurno ne kopa po njima bezveze, kao sta su, ako me pamcenje dobro sluzi, svojedobno neki radili
puno se ljudi danas igra velikih tjunera, i misle da nakon mjesec dana znaju sve o tuningu itd
i jos jedna stvar, to nije bio stipin cilindar pa ga je on tako raskopa, vec mu ga je netko posla napola raskopanog da ga spasi ako moze....
no nebitno
Ja u zivo ni jedan njegov cilindar nisam vidio niti vozio, a vidim da svi hvale pa bi bas htio vidjeti. I taj post nije napisan zbog nekog prcanja nego cisto znatizelja.
Ako se ovo boldano odnosi na mene onda imas pravo, prvi moj cilindar je izgledao kao da su ga oni u vodovodu kopali. Samo, nije to bilo jucer i mislim da su kasniji cilindi koje sam radio bili dovoljno dobri jer su skuteri s njima isli dobro. Usput, po skuterima drkam godinama i ne smatram se nikakvim cunerom, ali mislim da znam ponesto i sve to sto ynam sam naucio sam iz vlastitih gresaka.
Btw, jesi ti Stipin advokat?
ja se ispricavam jer sam dobio dojam da prcas
cilindri nisu nista posebno, samo su dobro uskladeni tj kako on to kaze optimizirani, covjek radi pre pedantno i ne fusari (osim kad dobije grob dijelove pa napravi najbolje sta moze (ali od govana se ne prave kolaci)
covjek ima stvarno znanja i potencijala, samo sta je u drzavi ekonomska situacija takva da jednostavno to nemoze pokazat na nekom projektu
znam da nisi radi cilindar jucer i da je bilo u pocetku, samo kazem da je i kod njega sve to prosjecno jer se nema novca za ulozit u sve popratne dijelove pa to i ne izgledas bas vaaaauu
nisam mu jos advokat,ali moga bi vidit koliko bi placa pa se lako aktiviram. znam ga osobno i jako smo dobri, a tvoj post sam krivo protumacio i odma sam stao u obranu
@nrgmc2 ma ne svadam se samo sam u dosta situacija bio kod njega kad bi dobio takve dijelove i kad se mucio da nesto napravi od tih "grob" dijelova, cak je bilo i onih sta su rekli da se ne potpise na cilindar i da ce to dodatno platit da bi oni ispali veliki tjuneri, tako da ono....
kazem da on nikad ne ide na soluciju tako ogromnog ispuha i prokopanosti, jer vise ide na funkcionalnost tj da se isti cilindar moze koristit za normalnu voznju a i da ga se moze proganjat na stazi
i jos jedan put se ispricavam vama obojici zbog "napada"