Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning

<< < (44/72) > >>

gumy:
i na kojem to auspuhu planiraš voziti?

nrgmc2-tuning:

--- Citat: gumy - 15 Lipanj, 2012, 14:21:41 ---i na kojem to auspuhu planiraš voziti?

--- Kraj citata ---
trebam jos nac, ali u planu su ili maxi team, maxi evo ili jolly 180

Josip:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 15 Lipanj, 2012, 14:22:29 ---trebam jos nac, ali u planu su ili maxi team, maxi evo ili jolly 180

--- Kraj citata ---

neznam koja je namjena toga sta ti slazes (street, drag, staza, dyno power.....) ali radije poslusaj clanove koji su vec probali to i uzmi dell 25 ili 28 pwk, ustedi vremena, para i zivaca i vozi se

da bi to sve i radilo kako treba moras to dobro dobro preradit, poslozit i nastelat (nemoj se zaludivat "opasnim" projektima koje si vidio na internetu jer se s njima nitko od nas nemoze usporedivat)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=JmDo3A5bkwY

crveni je oko 25hp a crni mislim oko 34hp   :icon_thumright: :icon_thumright:

nrgmc2-tuning:

--- Citat: Josip - 15 Lipanj, 2012, 15:34:25 ---neznam koja je namjena toga sta ti slazes (street, drag, staza, dyno power.....) ali radije poslusaj clanove koji su vec probali to i uzmi dell 25 ili 28 pwk, ustedi vremena, para i zivaca i vozi se

da bi to sve i radilo kako treba moras to dobro dobro preradit, poslozit i nastelat (nemoj se zaludivat "opasnim" projektima koje si vidio na internetu jer se s njima nitko od nas nemoze usporedivat)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=JmDo3A5bkwY

crveni je oko 25hp a crni mislim oko 34hp   :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
neznam ni ja koja je namijera  :laughing7: :laughing7: ali zelim probat tu je caka, cemo se potrudit da bude sto bolje pa ko zna mozda i bude nesto od toga u najgorem slucaju ako sve to ne bude sljakalo budem se vratio na 28-icu pa cemo se vozit  :icon_thumright:

nrgmc2-tuning:
na prikolici je i via sutra u skolu  :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju