Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning
nrgmc2-tuning:
--- Citat: mhr-team - 15 Lipanj, 2012, 07:05:33 ---hmmm al ne vidim koja korist od ovoga... po nekom mojemu razmišljanju, bolje je da je karb što bliže bloku :dontknow:
--- Kraj citata ---
tocno ti govori laki :headbang: :headbang:
--- Citat: Laki - 15 Lipanj, 2012, 10:38:42 ---korist od toga je da mozes stavit veci usis bez da moras razvaljivat blokove i navarivat materijal da bi nesto vece stalo, jer serijski usis je komedija na bb
--- Kraj citata ---
a sta mislis, i se dalo napravit od plastike to???? malo jace platike :laughing7:
Laki:
toliku veliku distancu nebi bas pravio od plastike, ajde da je 20-30mm onda ok
nrgmc2-tuning:
--- Citat: Laki - 15 Lipanj, 2012, 11:32:02 ---toliku veliku distancu nebi bas pravio od plastike, ajde da je 20-30mm onda ok
--- Kraj citata ---
a kod mene samo usisne lamele su vece od 30mm, imam od cagive 125, budem pokusao napravit pa da vidimo kako ce sve to radit sa karbom 34 :dontknow:
mhr-team:
nešto smo ja i joka čitali,... i sad ako se dobro sjećam piše da sve treba biti optimalno... čak smo gledali i za usis da ne treba rezati graničnike na usisu itd.
a i karb 34 je brate beskoristan, samo će potrošnja biti velika, a nećeš ništa dobiti sa njim :dontknow:
nrgmc2-tuning:
treba sve vidit jbg, zato zelim najprije napravit tu distancu pa stavit 34 gore, jer inace sa seriskim usisom nema potrebe ga stavit a mozda stim bude nesto bolje :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju