Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox 5 sec dok ispali, ne giba..

<< < (2/7) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: pralas - 12 Studeni, 2011, 14:18:47 ---bravo Miki
sigurno je problem u polutci sto motor ne moze krenuti na ravnom...
kako drugi nemaju tih problema niti sam ih ja imao na serijskoj polutci...

--- Kraj citata ---
Aa,nisam procitao da nece uzbrdo :toothy12:
Vidim kaze treba mu 5-7 sec da ispali pa onda cupa ko lud

Stavi zutu centralnu i crvene na kvacilo pa probaj

Rox-Rab:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 12 Studeni, 2011, 13:59:23 ---Fali ti linearna polutka

--- Kraj citata ---

Miki drz se ti pia makine minu ne diraj :)

Trebaju ti lakse rolice te su ti preteske,ako imas serijski vario idu ti 3.7 - 3.9 rolice sve preko neces nikako nastelat

Drnda:
koji ste vi frikovi jbt... stavite na potpunu serijalu deltu s  NAJTVRDJIM  federima pa onda recite da vam skuter ne krece, i pokusajte nabaviti tvrdje...
daj jbt stavi neke mekse federe, neke mrvicu tvrdje od serijskih i biti ce sve ok rolice oko 3.8 idu na taj spuh mislim

danc00:
Kaj napadate Mikia legendu.... čovjek je dal pametniji odgovor nek vi svi!

Prvo ga hebe kevlar, i to kaj je upal duboku u zadnje polutke i ubije mu start, a i to ne bi bilo tolko loše da nema serijsku oprugu kontrasta!!

Stavi malossi ŽUTU ili POLINI od 28kg. ili HEBO CRNU, ili STAGE 6 MEDIUM i riješil si problem!

Rolice su dobre ak mu skuter poteže i ima dobre okretaje kroz ubrzanje, start mu je ubijen s kevlarom i centalnom oprugom!

Da bi to u potpunosti riješil, treba se poigrat sa šajbicom na varomatu i tom centralnom oprugom...hebem ti ja tu oprugu kad ju s palcem i malim prstom stisnem...

P.S-

pa veliš da imaš POLINI variomat, kaj nisi dobil nikakvu centrlnu oprugu s njim :icon_scratch:

Miki-speedy:

--- Citat: Rox-Rab - 12 Studeni, 2011, 17:51:16 ---
Miki drz se ti pia makine minu ne diraj :)

Trebaju ti lakse rolice te su ti preteske,ako imas serijski vario idu ti 3.7 - 3.9 rolice sve preko neces nikako nastelat

--- Kraj citata ---
Drž' se ti svojih rolica :notworthy:

--- Citat: danc00 - 12 Studeni, 2011, 18:34:50 ---Kaj napadate Mikia legendu.... čovjek je dal pametniji odgovor nek vi svi!

Prvo ga hebe kevlar, i to kaj je upal duboku u zadnje polutke i ubije mu start, a i to ne bi bilo tolko loše da nema serijsku oprugu kontrasta!!

Stavi malossi ŽUTU ili POLINI od 28kg. ili HEBO CRNU, ili STAGE 6 MEDIUM i riješil si problem!

Rolice su dobre ak mu skuter poteže i ima dobre okretaje kroz ubrzanje, start mu je ubijen s kevlarom i centalnom oprugom!

Da bi to u potpunosti riješil, treba se poigrat sa šajbicom na varomatu i tom centralnom oprugom...hebem ti ja tu oprugu kad ju s palcem i malim prstom stisnem...

P.S-

pa veliš da imaš POLINI variomat, kaj nisi dobil nikakvu centrlnu oprugu s njim :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju