I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
nije ti bas zasttupljen skut tuning sajtovimadaj pogle jos scooter attack i slicne
gle na sipu imas to sam 1000% siguran!, ima vjerovatno i u onom pezo ducanu u zagrebu (genero motor) al oni su skupii u 3pm pa ti je bolje preko sipa i malo pricekas da stigne al znas da je jeftinije i to to!ovi ce jos i nekaj krivo poslat
nisam mislio tuning stvari, nego konkretno gumice za injektore, jel to paše od ditecha?
evo majstore, samo treba malo potrazitto je to kaj trazis brijemhttp://www.sip-scootershop.com/en/products/packing+set+for+aprilia+sr_r100680040
ovo što si postao je za BB, meni treba za peugeouta TSDIkako ide naružba sa easyparts? preko paypala?EDIT:sad pogledao baš za jetforce nema na stranicibitno mi je to dal se to može negdje nabaviti jer inace necu kupiti taj skuter
procitaj sta pise, a ne sliku... gumice i dihtung kucista dizni na glavi je isti za sve injection brijemjedino dihtung glave, bloka i ispod cilindra ti nece pasat